Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" juniori labi sāk sezonu, Ļebedevam 5 punkti Zviedrijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" juniori labi sāk sezonu, Ļebedevam 5 punkti Zviedrijā
Artjoms Trofimovs atveda 10 no 12 iespējamajiem punktiem.

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas juniori sekmīgi sāka jauno sezonu Polijas junioru komandu čempionātā, kurā šosezon piedalīsies arī komanda no Čehijas - pirmajā kārtā Ļubļinā daugavpilieši piekāpās tikai vietējiem "Speed Car Motor" junioriem un ieņēma otro vietu. Savukārt Andžejs Ļebedevs aizvadīja pirmo maču jaunajā sezonā Zviedrijas Elitserien čempionātā.

"Loko" junioru trio šoreiz veidoja Dāvis Kurmis, Elvis Avgucevičs un Artjoms Trofimovs. Tieši mājinieku pārim daugavpilieši Kurmis ar Avguceviču pirmajā braucienā arī zaudēja ar 1:5, taču tad sekoja četras pēc kārtas uzvaras ar 5:1 - Trofimovs un Kurmis, Avgucevičs un Trofimovs, Avgucevičs un Kurmis, Trofimovs un Kurmis. Beigās - neizšķirts 3:3 Trofimovam un Avgucevičam. Summā 24 punkti un otrā vieta aiz mājiniekiem, kuri sakrāja 30 punktus. Trešie ar 21 punktu Čenstohovas juniori.
Desmit punktu mūsu trio labā atveda Trofimovs, pa 7 - Kurmis un Avgucevičs.
Zviedrijas Elitserien čempionāta pirmajā mačā Eskilstūnas "Smederna" viesos ar 42:48 piekāpās "Piraterna Motala" komandai, kas pērn uzvarēja Allsvenskan čempionātā un atgriezās starp spēcīgākajiem Zviedrijas spīdveja klubiem. Andžejs Ļebedevs viesu labā atveda 5 punktus četros braucienos. "Loko" rindās Nice līgā pieteiktajam zviedram Pontusam Aspgrenam - 6 punkti, bet 14 punktus atveda bijušais "Loko" braucējs Fredriks Lindgrens. Viņam pietrūka palīgu...
"Lokomotīves" somu braucējs Timo Lahti atveda 7 punktus "Lejonen Gislaved" komandas rindās un sekmēja tās uzxvaru savā mototrekā pār "Rospiggarna Hallstavik" ar 43:35. Mačs tika pārtraukts pēc 13. braucieniem. 14. braucienā kritienu piedzīvoja Lahti, viņam bija nepieciešama arī mediķu palīdzība, taču cerēsim, ka nekas nopietns nav noticis. Tad sāka arī snigt, bet tad arī līt un tāpēc pēdējos divus braucienus aizvadīt neizdevās.

     [+] [-]

, 2019-05-08 16:37, pirms 5 gadiem
Kur ir Maksims Bogdavovs?Kur brauc,ja vispār vēl brauc?