Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Latvijas spīdveja izlases cīņas "race off" demonstrēs VSB

Krišs Upenieks

Latvijas spīdveja izlases cīņas "race off" demonstrēs VSB
Andžejs Ļebedevs
Foto: www.lokomotive.lv

Piektdien, 7.jūlijā, un sestdien, 8.jūlijā, kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Pasaules kausu spīdvejā. Piektdien Lešno trekā Polijā Latvijas izlase kopā ar Krieviju, Austrāliju un ASV "race off" kārtā sacentīsies par pēdējo vietu finālā. Savukārt sestdien, turpat Lešno trekā, notiks fināls, kurā "race off" uzvarētāja pievienosies Polijai, Lielbritānijai un Zviedrijai izšķirošajā cīņā par Pasaules kausu.

Latvijas spīdveja izlase, kas pašreiz ir tas pats, kas Daugavpils "Lokomotīve", otro reizi vēsturē iekļuvusi Pasaules kausa izcīņas "race off" stadijā jeb pēdējās cerības pusfinālā. Otrdien Vastervīkas trekā Zviedrijā Latvijas izlase atstāja aiz sevis četrkārtējo trofejas ieguvēju Dāniju. Izšķirošajā braucienā Latvijas komandas līderis Andžejs Ļebedevs pārspēja trīskārtējo Pasaules kausa ieguvēju Nilu Kristianu Iversenu, nodrošinot mūsu komandai 3.vietu un kvalificēšanos "race off".

Anatolijs Kreipāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Latvijas komandai vismaz 7. vieta šā gada spīdveja izlašu pasaules reitingā ir garantēta, taču piektdien vakarā Lešno mototrekā Polijā ir labas izredzes ieņemt 6. vietu un atkārtot augstāko panākumu Latvijas spīdveja vēsturē. Latvijas izlases pretinieki Lešno būs Austrālijas, Krievijas un ASV spīdvejisti. Amerikāņiem šosezon Pasaules kausā nepiedalās pašreizējais pasaules čempions Gregs Henkoks, un bez viņa amerikāņus mums noteikti jāuzvar. Austrālijai acīmredzot Lešno nebūs viena no pašreizējiem GP seriāla līderiem Džeisona Doila, bet pusfinālā viņiem stabili brauca tikai Kriss Holders un pasaules junioru čempions Makss Frike.

Krievijai ir divi izteikti līderi Emīls Saifutdinovs un Grigorijs Laguta. Pusfinālā labi brauca arī Vadims Tarasenko, taču tikai nulles veda Andreks Kudrjašovs, kuru acīmredzot nomainīs. Būs tas Artjoms Laguta, Viktors Kulakovs vai Renats Gafurovs, bet Krievija "race off" sacensībās, visticamāk, būs spēcīgāka. Latvijas izlasei ir pa spēkam radīt intrigu cīņā par vienīgo vēl brīvo vietu finālā, kas 8. jūlijā risināsies turpat Lešno. Finālā jau ir mājiniece un pašreizējā Pasaules kausa īpašniece Polija, pagājušā gada vicečempione Lielbritānija un 2015. gada Pasaules kausa ieguvēja Zviedrija."

Pasaules kauss spīdvejā kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 7.jūlijā 20:00 PK spīdvejā. "Race off"
• Sestdien, 8.jūlijā 20:00 PK spīdvejā. Fināls

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību speciāliste

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 16:02, pirms 7 gadiem
Veikmsi puiši! Par sensāciju un finālu.

     [+] [-]

, 2017-07-06 21:03, pirms 7 gadiem
velnsparāvis! -kad sasodītais Lattelecom iekļaus sport baltic arī virszemes tv pakā,nevis izredzētajiem tikai Interaktīvajā?!?!!?!?

     [+] [-]

, 2017-07-07 00:26, pirms 7 gadiem
Turam īkšķus!