Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Polija mazākumā tomēr piekāpjas Zviedrijai, Čehija izstājas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Polija mazākumā tomēr piekāpjas Zviedrijai, Čehija izstājas
Jaroslava Hampela kritiens iegāza Poliju
Foto: www.speedwaygp.com

Pasaules kausa izcīņā spīdvejā par otro finālisti kļuvusi Zviedrijas izlase, kas pirmajā pusfinālā pārspēja Poliju. Trešajā vietā Krievijas izlase, bet sapnis par kausu jau izsapņots Čehijai. Jāuzsver, ka Polija visu sacīksti aizvadīja mazākumā, jo savainojumu guva Jaroslavs Hampels.

Pirmais pusfināls (otrais notiks Lielbritānijā un tajā pirmdien cīnīsies arī Latvija) tika aizvadīts Polijas pilsētā Gņezno, taču mājinieku līdzjutēji saņēma smagu triecienu jau 4. braucienā. Cīņā par pirmo vietu ar zviedru Linusu Sundstrēmu krita krievs Vitālijs Belousovs, aizķerot arī poli Jaroslavu Hampelu. Krievs ātri vien piecēlās kājās, bet Hampels tika aizvests uz slimnīcu. Visticamāk, Hampelam ir lauzta kāja un kādu laiku viņš nevarēs startēt. Pasaules kausa reglaments neparedz iespēju aizvietot traumētu braucēju, tādēļ Polija palika mazākumā uz atlikušajiem braucieniem.

Ļoti labi sacīkstes iesāka Čehija, kas ilgāku laiku nopietni konkurēja ar Zviedriju un Poliju, pie tam uz brīdi pat panāca 9 punktu pārsvaru pār Krieviju. Krievija pēc 0 punktiem pirmajā braucienu sērijā saņēmās, pamazām pievelkot klāt Čehijai.

Arvien labāk brauca Artjoms Laguta un Belousovs un krievi tika galā ar čehiem, pamazām nākot klāt pat Polijai! Mājinieki pat mazākumā turējās vienā līmenī ar Zviedriju, tomēr Bartoša Zmažlika piespiedu izstāšanās 4. braucienu sērijā pielika punktu viņu izredzēm uz pirmo vietu.

Zviedrija ar Antonio Lindbeku, Peteru Ljungu, Andreasu Junsonu un Sundstrēmu ierindā ieņēma pirmo vietu (40 punkti), tālāk sekoja Polija (36), Krievija (27), Čehija (20).

Zviedrija finālā pievienojusies mājiniecei Dānijai, bet Krievija un Polija sacentīsies "Race off", kur pretī stāsies otra pusfināla 2. un 3. vietas ieguvējas. Otrā pusfinālā cīnīsies Lielbritānija, Austrālija, Latvija un ASV.

     [+] [-]

, 2015-06-07 00:33, pirms 9 gadiem
Zviedrija labāku bendžuku ielēja!

     [+] [-]

, 2015-06-07 12:47, pirms 9 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Zviedrija labāku bendžuku ielēja!
Spīdvejā izmanto metanolu, nevis benzīnu. Drīzāk mehāniķi neizkoda pareizo dzinēja regulējumu šim trekam un laika apstākļiem; kaut gan tas ir dīvaini, ņemot vērā, ka pašmāju treku mehāniķiem būtu labi jāpārzin.

     [+] [-]

, 2015-06-07 15:34, pirms 9 gadiem
Kaapeec sportacentra nav nekadas informacijas par s`o pasakumu Bikerniekos..?

te links: Biķerniekos 10. jūnijā prezentēs spīdveja skolu