Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" zaudē Pilā - divi nav vilcēji

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" zaudē Pilā - divi nav vilcēji
Maksims Bogdanovs ceturtajā mačā pēc kārtas ir ražīgākais punktu vedējs "Lokomotīves" rindās.

Otro zaudējumu Polijas Nice spīdveja līgas čempionātā piedzīvoja Daugavpils "Lokomotīve", kas Pilā ar 40:48 piekāpās vietējai komandai "Polonia". Tikai divi no lielajiem daugavpiliešu braucējiem bija savā līmenī (ar pāris nesekmīgierm braucieniem katram) un ar to bija par maz, lai uzvarētu vai panāktu kaut neizšķirtu.

Pilas komandas rindās tieši pirms mača ar "Loko" atgriezās pieredzējušais 34 gadus vecais Mihals Ščepanjaks, kurš marta beigās treniņā bija guvis savainojumu. Viņa 6 punkti ļoti noderēja. Mājinieki sāka ar 4:2 uzvaru, taču junioru braucienā Dāvis Kurmis un Jevgeņijs Kostigovs atveda 5:0 - abi mājinieku junioru krita, turklāt viens no viņiem guva savainojumu un mačā vairs nepiedalījās. 7:4 daugavpiliešu labā. Otro un pēdējo reizi "Loko" bija vadībā pēc Timo Lahti un Kostigova uzvaras 4. braucienā ar 4:2 - 12:11. Turpinājumā vadībā bija tikai mājinieki, nekur tālu viņi neatrāvās, taču 4-6 punktu pārsvaru turēja.
Trīs braucienus pirms beigām bija 33:37, bet pēdējie trīs braucieni beidzās ar rezultātu 5:1 un divreiz dubultuzvaru diemžēl guva Pilas komanda - 40:48.
"Lokomotīves" rindās var uzteikt tikai Maksimu Bogdanovu - 13 punkti 7 braucienos - un Lahti, kura rēķinā 10 punktu 7 braucienos, taču arī viņiem trūka stabilitātes un bija katram pāris neveiksmīgi braucieni. Tikai 3 punktus atveda Sergejs Logačovs, diezin vai ar 6 punktiem var lepoties Ķasts Puodžuks. Abi juniori bija puslīdz savā līmenī - Kurmim un Kostigovam pa 4 punktierm trijos braucienos, tomēr no Kostigova arvien tiek gaidīts vairāk, jo viņam šī ir pēdējā sezona juniora statusā. 40:48 atstāj cerības uz bunuspunktu (uzvara ar vismaz 9 punktu pārsvaru) otrā riņķa mačā savā mototrekā.
Mājiniekiem visus punktus atveda tikai pieaugušie, kamēr juniori - pa nullēm. Pilas komandai bija 4 braucēji, kuri katrs atveda vismaz 8 punktus (Adrians Cifers - 14).
Turnīra tabulā Pilas komanda ar 6 punktiem 3 mačos ir līdere, "Lokomotīve" ar 4 punktiem 4 mačos ir otrā, taču šodien ir vēl trīs mači un mūs var pabīdīt zemāk.
Indfividuāli 4. labākais pēc caurmērā vienā braucienā atvestajiem punktiem ir Bogdanovs - 2,32, bet vēl pirmajā divdesmitniekā no mūsējiem ir tikai Lahti - 20. vietā (1,92). Trešais labākais juniors ar caurmērā 1,58 punktiem braucienā Nice līgā pašreiz ir Kurmis.
Nākamo maču "Loko" aizvadīs 21. maijā savā mototrekā ar Bidgoščas "Polonia", bet šodien Andžejs Ļebedevs (viņa Vroclavas "Sparta" Ekstralīgas mačā pārsteidzoši uzvarēja Lešno - 46:44, bet Andžeja rēķinā 2 punkti - divreiz pārī ar Taiu Vofindenu atvesta 4:2 uzvara), Maksims Bogdanovs un Ķasts Puodžuks aizvada Grand Prix pretendentu kvalifikācijas sacensības attiecīgi Žarnovicā (Slovākija), Lonigo (Itālija) un Esbjergā (Dānija). Pusfinālā iekļūs 7 labākie un visiem trim mūsējiem ir pa spēkam tikt pusfinālā, bet visi trīs var arī netikt - tik spēcīgs ir dalībnieku sastāvs.

     [+] [-]

, 2017-05-06 12:10, pirms 7 gadiem
Nakosa gonka 12.05.

     [+] [-]

, 2017-05-06 19:50, pirms 7 gadiem
Podžuks vienmēr ir bijis lūzers un cerēt uz viņu nav vērts , jau kuro sezonu tik nobriedis sportists nespēj sevi apliecināt,tikai Daugavpilī reizi pa reizei spēj saņemties.