Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Pirmajā pārbaudes mačā "Lokomotīvei" zaudējums

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pirmajā pārbaudes mačā "Lokomotīvei" zaudējums
Peters Ljungs izcēlās jau pirmajā treniņmačā "Lokomotīves" sastāvā.

Pirmo pārbaudes maču pirms Polijas Nice spīdveja līgas čempionāta aizvadīja Daugavpils "Lokomotīve" un viesos ar 38:40 piekāpās vienam no saviem konkurentiem Nice līgā Gdaņskas "Wybrzeze".

Abas komandas pārbaudes mačā piedalījās labākajos sastāvos un sākumslabāks bija daugavpiliešiem - pirmajā braucienā pieredzējušais jaunpienācējs zviedrs Peters Ljungs un Vadims Tarasenko atveda 4:2 uzvaru, 5. braucienā viņi uzvarēja ar 5:1 (pirmais bija Tarasenko), bet 6. braucienā Ķasts Puodžuks un Oļegs Mihailovs uzvarēja ar 4:2 un rezultāts kļuva 20:16 "Loko" labā. Poļu kolēģi no portāla sportowefakty.pl uzskata, ka daugavpilieši visticamāk būtu arī uzvarējuši, taču "Lokomotīves" treneris Nikolajs Kokins mača turpinājumā ļāva vairāk braukt saviem jaunajiem spīdvejistiem un tas ļāva "Wybrzeze" komandai būt pārākai ar 40:38. Mačā tika aizvadīti 13 braucieni 15 braucienu vietā.
"Loko" rindās labākais bija Ljungs - 8 no 9 iespējamajiem punktiem, Puodžukam - 7, Timo Lahti - 6 un junioram Mihailovam - 5 punkti (četros braucienos). Pa 4 punktiem atveda Tarasenko, Jevgeņijs Kostigovs un Dāvis Kurmis, bez punktiem (kririens un izstāšanās) palika Artjoms Trofimovs. Tikai Lahti, Kurmis un Mihailovs aizvadīja pa četriem braucieniem, pārējie - pa trim vai diviem.
Šodien vēl viens pārbaudes mačs - ar Ostruvas komandu.