Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Masarna Avesta" - jau piecas no piecām

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Masarna Avesta" - jau piecas no piecām
Maksims Bogdanovs (ar sarkanu ķiveri) un "Masarna Avesta" tiecas uz Elitserie čempionātu.

Maksima Bogdanova pārstāvētā spīdveja komanda "Masarna Avesta" turpina uzvaru sēriju Zviedrijas Allsvenskan čempinātā - piektā uzvara pēc kārtas tika gūta savā mototrekā pār pastarīti Malmes "Gnistorna" ar 63:27. Bogdanova rēķinā - 9 punkti četros braucienos.

Četrus no pirmajiem sešiem braucieniem mājinieki uzvarēja ar 5:1 (vienreiz arī Maksims Bogdanovs pārī ar Fredrika Lindgrena jaunāko brāli Ludvigu) un mača liktenis jau bija skaidrs - 28:8. Turpinājumā "Makss" vēl reizi bija pirmais un vienreiz trešais, bet mača pēdējā braucienā jau tradicionāli pārī ar Antonio Lindbeku pielika punktu - 5:1 (Bogdanovs finišēja otrais).
Maksimālais punktu skaits Avestas komandā Antonio Lindbekam - 15 no 15 iespējamajiem.
Turnīra tabulā "Masarna Avesta" ar 10 punktiem piecos mačos ir pirmā, tai ar 7 punktiem sešos mačos seko Vēstervikas komanda, bet trešā ar 6 punktiem piecos mačos ir "Ornarna", ar kuru būs nākamais mačs (8. jūlijā viesos).