Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Dienas laikā uz spīdveju Varšavā izpērk 40 000 biļešu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Dienas laikā uz spīdveju Varšavā izpērk 40 000 biļešu
Tomašs Gollobs (pa labi) Varšavas "Grand Prix" prezentācijā
Foto: sportowefakty.pl

Milzīgu rezonansi Polijā izraisījis "Grand Prix" posms spīdvejā valsts galvaspilsētā Varšavā. Vienas dienas laikā internetā tika rezervēts vairāk nekā 40 tūkstošu biļešu, tādā veidā nav izslēgts, ka šis posms kļūs par visvairāk apmeklētāko vēsturē.

Varšavā kāds no pasaules čempionāta posmiem norisināsies pirmo reizi, tādēļ organizētāji dara visu iespējamo, lai padarītu posmu maksimāli apmeklētu. Pirmā patīkamā ziņa skatītājiem bija biļešu cenas - tās svārstījās no 12 līdz 25 eiro, kas ir krietni lētāk nekā citos posmos. Lai piesaistītu vēl vairāk skatītāju, organizētāji pierunāja uz vienu posmu atgriezties poļu leģendu Tomašu Gollobu, kurš brauks ar "wild-card".

Biļešu tirdzniecība iesākās vakar un jau pirmajā dienā tika rezervētas vairāk nekā 40 000 biļetes. Tas gan nenozīmē, ka tās visas jau ir pārdotas, jo tās ir jāapmaksā 72 stundu laikā. Organizētāji paziņojuši, ka apmēram puse no tām vēl nav apmaksātas.

Tas dod cerības arī tiem, kas nepaspēja biļetes rezervēt, jo šobrīd to izdarīt praktiski vairs nav iespējams. Tirdzniecībā joprojām ir pieejamas VIP biļetes, bet to cena pārsniedz divus simtus eiro.

"Grand Prix" apmeklējuma rekords pieder Kārdifai, kas uz sacensībām spējusi sapulcēt 45 tūkstošus skatītāju. Varšava solās piepildīt pilnu stadionu - tā ietilpība ir 53 tūkstoši.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...

     [+] [-]

, 2014-12-02 18:10, pirms 9 gadiem
Būs labs posms!