Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam labs mačs Zviedrijā, "Loko" junioriem - neveiksme Gožuvā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam labs mačs Zviedrijā, "Loko" junioriem - neveiksme Gožuvā
Andžejs Ļebedevs

Labu maču Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā aizvadīja Andžejs Ļebedevs, kurš bija viens no labākajiem Eskilstūnas "Smederna" rindās, toties Daugavpils "Lokomotīves" junioru trio ierindojās tikai dalītā 5.-7. vietā savā grupā Polijas junioru komandu čempionāta pusfinālsērijas 7. posmā Gožuvā.

Zviedrijas čempions Eskilstūnas "Smederna" spīdveja klubs uzņēma savā mototrekā "Vetlanda Speedway" komandu un arī otro reizi šajā sezonā mačs starp šīm komandām beidzās neizšķirti - 45:45. Lai noskaidrotu, kura komanda iegūs bonuspunktu, tika rīkots papildbrauciens, kurā mājinieku līderis Fredriks Lindgrens pārspēja viesu līderi Artjomu Lagutu.
Mačs bija diezgan garlaicīgs, kaut gan sižets tajā bija spraigs (bija 6 punktu pārsvars viesiem, bet tad divu punktu pārsvars mājiniekiem). Iemesls? Motostadiona celiņš... Vispirms bija grūtības ar pirmā līkuma sekmīgu izbraukšanu (trīs kritieni un vēl 2-3 gandrīz kritieni), bet tad gandrīz visos braucienos viss izšķīrās startā un pirmajā līkumā vai pirmajā aplī. Apdzīšanu bija ļoti maz.
Andžejs Ļebedevs "Smederna" rindās ar 7 punktiem (vienreiz pirmais, vienreiz otrais un divreiz trešais) bija trešais rezultatīvākais aiz Lindgrena (13) un dāņa Nīlsa Kristiana Iversena (9).
Elitserien turnīra tabulā tagad ir trīs līderi - pa 16 punktiem desmit mačos ir "Smederna", "Dackarna Malilla" un "Rospiggarna Hallstavik" komandām, bet tikai par diviem punktiem mazāk - "Vetlanda Speedway" motobraucējiem.
Neveiksmīgi kārtējo Polijas junioru komandu čempionāta posmu Gožuvā aizvadīja "Loko" trio. Pareizāk - viens šoreiz nebija karotājs. Mūsu trijnieks kopā atveda 14 punktus un 10 no tiem bija Artjoma Trofimova rēķinā (divreiz pirmais un divreiz otrais), kamēr Ernestam Matjušonokam un Dāvim Kurmim - katram tikai pa 2 punktiem. Ja 16 gadus vecajam Matjušonokam, kurš pagājušo svētdien debitēja "Loko" rindās Nice spīdveja līgā, tas varbūt arī nav tik slikti, tad Kurmim šosezon joprojām nekādi neizdodas "iebraukties".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja