Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Justs Grencis atkārto savu labāko rezultātu Eiropas autokrosa čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Justs Grencis atkārto savu labāko rezultātu Eiropas autokrosa čempionātā
Justa Grenča bagijs
Foto: facebook.com/justs.grencis

Eiropas autokrosa čempionāta posmā Madžorā, Itālijā, Ervins Grencis guva 21. vietu SuperBuggy klasē, bet Justs Grencis sasniedza septīto pozīciju JuniorBuggy ieskaitē, otro reizi pēc kārtas atkārtojot savu labāko sasniegumu Eiropā.

Ervina cīņa SuperBuggy klasē sākās daudzsološi, laika kontrolē sasniedzot astoto rezultātu (sesijās septītais un astotais). Taču ar to sestdienas cīņa bija galā, jo tehnisku problēmu dēļ Grencis uz starta pirmajā kvalifikācijā iziet vairs nevarēja.

Attiecīgi, turpinājums sarežģīts, atlikušajos braucienos sasniegta sestā un piektā vieta, kas deva iespēju startēt C finālā. Izšķirošajā braucienā Ervina palika aiz svītras, gūstot piekto vietu, sacīksti noslēdzot 21. vietā.

Pēc iepriekšējā posma scenārija sacīksti aizvadīja Justs Grencis. Gluži kā Francijā, Justs 11 dalībnieku konkurencē guva desmito vietu pēc kvalifikācijām, iekļūstot A finālā. Finālbraucienā, tāpat kā Francijā, gūta septītā vieta.

Eiropas čempionāta kopvērtējumā Ervins Grencis šobrīd ir 16. vietā, bet Justs savā klasē 18 dalībnieku konkurencē – 11. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv