Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Sesks: ''Liepājā varēju uzvarēt ERC Junior ieskaitē''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mārtiņš Sesks: ''Liepājā varēju uzvarēt ERC Junior ieskaitē''
Mārtiņš Sesks
Foto: FIAERC.com

Mārtiņš Sesks uzskata, ka ''Rally Liepāja'' būtu varējis uzvarēt FIA ERC Junior Under 27 klasē, ja vien pirmajā dienā nebūtu zaudējis laiku, viņa automašīnai apmetot kūleni.

Liepājnieks veica savas FIA Eiropas rallija čempionāta sezonas pirmo posmu un ar Peugeot 208 R2 demonstrēja lielisku sniegumu, piekāpjoties vien jaunajam čempionam Krisam Ingramam.

“Varējām nobraukt labāk, taču šāds rezultāts pēc kūleņa uzmešanas ir labs,” stāsta Sesks, kurš šogad piedalījās arī ERC Junior Experience apmācībās. “Visu nedēļas nogali demonstrējām labu ātrumu un esmu priecīgs par rezultātu. Vietā, kur uzmetu kūleni, līkumā iegriezu aptuveni 10 centimetrus par agru; iekšmala bija dubļaina un automašīna apgāzās. Sākumā domāju, ka šī bijusi smaga avārija, bet izkāpjot no automašīnas sapratu, ka varam turpināt sacensības.”

Izmantotie resursi:
RALLY LIEPAJA

     [+] [-]

, 2017-10-31 09:32, pirms 6 gadiem
Ak tu sesks tāds...😊🙊
Tad jau bija jāuzvar!