Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Piecu WRC titulu ieguvējs Ožjē atgriežas "Citroen" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Piecu WRC titulu ieguvējs Ožjē atgriežas "Citroen" komandā
Foto: wrc.com

Pieckārtējais pasaules čempions rallijā Sebastjēns Ožjē, kurš šogad cīnās par sesto WRC titulu, atgriezīsies savā kādreizējā komandā “Citroen”. Šodien tas apstiprināts oficiāli.

Pēc “Volkswagen” vienības aiziešanas no pasaules rallija čempionāta Ožjē pievienojās “Ford” atbalstītajai “M-Sport” komandai un pērn piekto reizi karjerā kļuva par čempionu. Arī šogad viņš turpina pretendēt uz titulu, lai gan izredzes vairs nav tik pārliecinošas.

Šodien oficiāli tika paziņots, ka pēc divām “M-Sport” komandā pavadītām sezonām 2019. gadā Ožjē atgriezīsies “Citroen” sastāvā. Tieši kopā ar “Citroen” savulaik Ožjē aizvadīja savas pirmās sezonas pasaules čempionātā, guva arī pirmās uzvaras, tomēr nesaprašanās ar pieredzējušo komandas biedru Sebastjēnu Lēbu spieda Francijas autoražotāja komandu pamest.

Šobrīd maz kas zināms par Ožjē jauno līgumu, netiek arī atklāts, uz cik ilgu laiku tas noslēgts. 34 gadus vecais sportists paudis, ka jaunais līgums viņam būs pēdējais WRC karjerā.