Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Lietuvā startēs Eiropas autokrosa čempionāta 2. posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Nedēļas nogalē Lietuvā startēs Eiropas autokrosa čempionāta 2. posms
Foto: buchse.de

Šonedēļ Lietuvā, Vilkiču trasē tiks aizvadīts otrais Eiropas autokrosa čempionāta posms. Šī būs tuvākā seriāla sacīkste Latvijas līdzjutējiem, tāpēc daudzi jau gatavo mantas Eiropas apostīšanai!

Pēc pirmā posma Vācijā Latvijas sportistiem nav labākais garastāvoklis, jo rezultāti neizdevās tie, uz kuriem cerēts. SuperBuggy klasē Māris Līcis jau sestdien Zēlovā iekļuva avārijā, kas pamatīgi sabojāja jaunā bagija rāmi. Māris šodien ziņo, ka komanda dara visu iespējamo, lai paspētu līdz “gandrīz māju” posmam būt starta gatavībā.

Ervinam Grencim SuperBuggy cīņa sākās smagi, taču līdz finālam viņš tika un rezultāts veidojās labs. Tajā gan pēc kontakta tika zaudēts viens no riteņiem, un sacīkste ar to arī beidzās. Vistuvāk panākumam JuniorBuggy bija Justs Grencis, taču, kā noprotams, viņa cīņu par uzvaru noslēdza konkurenti, izstumjot Justu no trases.

Vilkičos Baltijā notiekošam posmam klasiski dalībnieku sastāvi: lielajos bagijos ap 20 pieteikumu, JuniorBuggy un salonauto sarakstos šobrīd pa deviņiem braucējiem. Starp citu, pašlaik šķiet, ka TouringAutocross klasē Latvijas sportistu tomēr nebūs.

Zēlovā uzvaru SuperBuggy klasē guva francūzis Žonijs Feilāds. Buggy 1600 klasē ātrākais bija Luksemburgas veterāns Kevins Peterss, JuniorBuggy uzvara krievam Matvejam Furažkinam, bet TouringAutocross labākais izrādījās čehs Alešs Fučiks.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv