Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Peters Solbergs aizvada testus ar jauno ''VW Polo GTI R5''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Peters Solbergs aizvada testus ar jauno ''VW Polo GTI R5''
Foto: No sportista personīgā arhīva

Pasaules rallija un rallijkrosa čempions Peters Solbergs Zviedrijā aizvadījis testus ar jauno ''VW Polo GTI R5'' rallija automašīnu.

Lai arī Solbergs pēdējās sezonās startē Pasaules rallijkrosa čempionātā, sportistam joprojām tuvs un mīļš ir rallijs. Piektdien Solbergs aizvadīja testus ar jauno ''VW Polo GTI R5'' rallija automašīnu, kura debiju, iespējams, piedzīvos augustā Vācijas WRC posmā. Atgādināsim, ka pēc 2016.gada sezonas VW aizgāja no WRC. Komanda atklāja, ka tā čempionātā nestartēs ar WRC auto, bet tā vietā komanda būvēs ''VW Polo GTI R5'', kas tiks piedāvāts privātajiem braucējiem. Šobrīd par šo auto interesi izrāda jau 15 sportisti un komandas.

Bez Solberga četru dienu testos Zviedrijā piedalījās arī bijušais WRC čempions Markuss Gronholms un WRC2 čempions Pontus Tīdemans.

''Tas bija fantastiski atkal sēdēt pie rallija auto stūres, lai palīdzētu ''Volkswagen'' ģimenei. Komanda ir paveikusi lielisku darbu, tāpēc ar šo auto braukt ir fantastiski. Dienas beigās negribēju kāpt ārā no mašīnas,'' tā Peters Solbergs, kurš kopā testos esot veicis apmēram 300 kilometrus.

Izmantotie resursi:
Autosport