Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ožjē pagarina līgumu ar M-Sport uz vēl vienu sezonu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ožjē pagarina līgumu ar M-Sport uz vēl vienu sezonu
Sebastjans Ožjē
Foto: atworld

Oficiāli kļuvis zināms, ka pieckārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē ar M-Sport vienību pagarinājis līgumu uz vēl vienu sezonu.

Kad Ožjē 2016.gada izskaņā pievienojās M-Sport vienībai, franču pilots lika noprast, ka viņš vēlas, lai komandu atbalsta ''Ford'' rūpnīca, taču M-Sport un ''Ford'' nevienojās, tāpēc Ožjē brauca daļēji privātā komandā (ar ''Ford'' atbalstu). Taču, neskatoties uz to, Ožjē ar M-Sport izcīnīja savu piekto WRC titulu, bet komanda sev izcīnīja ražotāju kausu.

Pēc sezonas Ožjē atzina, ka nezina savus nākotnes plānus. Sportists lika noprast, ka, ja viņš paliks WRC, tad paliks M-Sport vienībā un vēlams ar ''Ford'' rūpnīcas atbalstu. Taču tobrīd arī sportista sieva izdarīja spiedienu uz Ožjē, ka viņa labāk gribētu redzēt franču braucēju mājās.

Taču otrdienas vakarā oficiāli tika paziņots, ka šī gada WRC čempions Sebastjans Ožjē M-Sport vienībā brauks arī nākamajā sezonā. Ļoti iespējams, ka M-Sport nākamsezon atbalstīs arī ''Ford'', kas sociālajos tīklos ierakstīja, ka labas ziņas nāk pie tiem, kas gaidot.

Zināms, ka Lēba komandas biedrs jaunajā sezonā būs bijušais ''DMack'' rallija komandas braucējs Elfins Evans, kurš aizstās Otu Tanaku, kurš, kā zināms, dažus posmus pirms sezonas beigām pārgāja uz ''Toyota vienību.

''Šīs ir lieliskas ziņas, ka M-Sport sastāvā brauks Ožjē un Evans. Mēs pie tā strādājām ilgi un smagi, tāpēc tas ir fantastiski. Ņemot vērā, ka mūsu komandā brauks Ožjē un Evans, mums ir visas iespējas nosargāt mūsu titulus, taču tas nebūs viegli. Paredzu, ka nākamgad mūs sagaida vēl sīvākas cīņas,'' tā M-Sport boss Malkolms Vilsons.

Priecīgs par palikšanu M-Sport bija arī Ožjē. ''Lieliski, ka beidzot varu paziņot savus plānus. Tas, ko mēs kopā sasniedzām, bija patiesi fantastiski. Mēs gribam, lai turpinās mūsu fantastiskais ceļojums, tāpēc mēs gribam nosargāt visu to, ko esam sasnieguši. Man šis sporta veids joprojām sniedz daudz emociju. Strādāsim smagi, lai gūtu vēl vairāk panākumus,'' tā saka Sebastjans Ožjē, kurš šogad izcīnīja divas uzvaras, bet pavisam kopā franču pilots uz goda pjedestāla kāpa deviņas reizes.

Izmantotie resursi:
m-sport.co.uk

     [+] [-]

, 2017-11-29 06:28, pirms 6 gadiem
Zināms, ka Lēba komandas biedrs-varbūt var izlabot.😀