Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mikkelsens noslēdz divu gadu līgumu ar ''Hyundai''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mikkelsens noslēdz divu gadu līgumu ar ''Hyundai''
Publicitātes foto

''Hyundai Motorsport'' komanda ceturtdien oficiāli apstiprināja, ka norvēģis Andreas Mikelsens turpmākās divas sezonas pasaules rallija čempionātā (WRC) brauks ''Hyundai Motorsport'' vienībā. Pavisam kopā nākamgad ''Hyundai'' komandā brauks četras ekipāžas.

Pēc tam, kad 2016.gada izskaņā VW vienība aizgāja no WRC, Mikelsens palika bez vietas kādā no rūpnīcas komandām. Šo sezonu sportists sāka ar pāris rallijiem ar ''Škoda Fabia R5'', bet vēlāk Mikelsens trīs posmos startēja ar ''Citroën C3 WRC'' automašīnu, kur Vācijas WRC posmā viņš izcīnīja otro vietu.

Nesen norvēģis pievienojās ''Hyundai'' vienībai, lai ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' startētu šīs sezonas trīs atlikušajos rallijos, taču šodien kļuva zināms, ka sportists oficiāli noslēdzis divu gadu līgumu ar ''Hyundai Motorsport''.

''Esmu priecīgs, ka ''Hyundai Motorsport'' man deva iespēju atgriezties WRC pa īstam un ka man būs iespēja braukt šajā komandā visos posmos nākamās divas sezonas. Pat pirms pirmā oficiālā rallija ar šo auto, jūtu, ka esmu apradis ar to. Šobrīd redzu, ka esmu pievienojies pasaules klases komandai, kurai ir visas iespējas cīnīties gan par braucēju, gan par ražotāju titulu,'' tā Andreas Mikelsens.

Lai arī nesen izskanēja dažādas baumas par pārējām ''Hyundai Motorsport'' komandas ekipāžām, komanda šodien oficiāli paziņoja, ka Tjerī Noivils, Dani Sordo un Heidons Padons turpinās šo vienību pārstāvēt arī 2018.gadā.

Izmantotie resursi:
motorsport.hyundai.com

     [+] [-]

, 2017-09-28 13:53, pirms 7 gadiem
Brauks 3 mašīnas, nevis četras. Šķiet ka vairs lielu izmaiņu uz 2018 nebūs. Paliek vienīgi jautajums- ko darīs Ogier