Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Toyota" rallija komanda izsaka piedāvājumu Raikonenam

Juris Grīns
Juris Grīns

"Toyota" rallija komanda izsaka piedāvājumu Raikonenam
Raikonens savulaik jau startēja WRC
Foto: wrc.com

Pasaules rallija čempionāta komandas "Toyota" vadītājs Tomijs Makinens ir gatavs sagatavot WRC mašīnu Kimi Raikonenam, ja sportists vēlēsies izmēģināt savus spēkus testos. Jau iepriekš aizkulisēs klīda baumas par Raikonena iespējamo atgriešanos čempionātā.

Kļuvis zināms, ka "Ferrari" komanda 2019. gada sezonā sastāvā plāno iekļaut savu attīstības programmas pilotu Šarlu Leklēru, kurš pašlaik smeļas pieredzi "Sauber" vienības sastāvā, visai labi aizvadot pirmo sezonu "Formulā 1". Tas nozīmētu, ka Raikonens būtu spiests pamest komandu.

Respektablais portāls "Motorsport.com", atsaucoties uz uzticamu avotu, ziņo, ka Raikonena iespējamā atgriešanās rallijā ir pat ļoti iespējama. Arī Makinens apstiprina, ka ir ieinteresēts.

"Vēl viņš nekādus testus nav veicis, bet kāpēc gan, lai tas nenotiktu?" sacīja četrkārtējais WRC pasaules čempions. "Ja viņš gribētu braukt ar mūsu mašīnu, es viņam to ļautu, bez jautājumiem."

Makinens jau sadarbojās ar Raikonenu 2009. gadā, kad sportists gatavojās startam Somijas WRC rallijā, līdz ar to abi ir labi pazīstami. Vēlāk, 2010. un 2011. gadā Raikonens aizvadīja pilnas sezonas pasaules rallija čempionātā.

"Es zinu, kā viņš brauc," stāsta Makinens. "Viņš brauc ļoti labi, viņš nav pārgalvīgs."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2018-06-28 12:20, pirms 6 gadiem
Cik atminos, Raikonenam ar rezultatiem bija švaki, lidzīgi kā Kubicam, ātrums ir un avārijas arī ir. Pie patreizejās konkurences redzu viņam vietu aiz TOP8 . Vienigi Makinens var dabūt kādu papildus sponsoru, bet TGR tapat par naudu var nesūdzēties. Popularitāte gan tad komandai celsies, jo patreiz lielākā zvaigzne ir Tanaks komandā.

     [+] [-]

, 2018-06-28 13:26, pirms 6 gadiem
Raikonena problēma ir tā, ka rallijā nav asvaltētas drošības joslas bet gan koki, klintis, aizas un grāvji - ja kļūdies, tad rallijs ir beidzies. Braukt ātri prot daudzi, bet finišēt ātri prot nedaudzi.