Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmacis: Laiks Azoru salās mainās ļoti strauji, taču esam gatavi

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sirmacis: Laiks Azoru salās mainās ļoti strauji, taču esam gatavi
Ralfs Sirmacis un Artūrs Šimins
Foto: Lina Arnautova

Pēc pirmdien aizvadītajiem testiem SRT komandas sportists Ralfs Sirmacis atzina, ka noskaņojums pirms jaunās Eiropas rallija čempionāta sezonas ir labs, taču prognozēt, kā ekipāžai veiksies šajā rallijā, ir grūti.

Azoru salu rallijā, kas startēs nedēļas nogalē, uz starta izies arī SRT komandas ekipāža Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Otrdien sportisti sāka trases pierakstīšanu, kur pirmajā dienā, pierakstot trasi, ik pa laikam lija un pūta spēcīgs vējš. Pirmdien sportisti aizvadīja testus, kuros piedalījās arī abi SRT komandas braucēji.

Pēc testiem Sirmacis atzina, ka testos ekipāžai izdevās atrast regulējumus gan dubļainai trasei, gan sausākai.

''Laiks šeit ir ļoti mainīgs, jo var spīdēt saule un jau pēc desmit minūtēm var kārtīgi līt. Treniņos sanāca nobraukt diezgan daudz, kur veicām vairākus eksperimentus gan ar regulējumiem, gan riepām. Atradām regulējumus gan dubļiem, gan sausākam laikam. Šobrīd prognozēt laiku rallija dienā ir neiespējami, jo laiks var strauji samainīties. Šobrīd kaut ko prognozēt, kā mums ies, ir grūti, taču noskaņojums ir labs un gaidām startu,'' saka Ralfs Sirmacis.

Atgādināsim, ka sezonas pirmajā posmā dalību oficiāli apstiprinājušas 56 ekipāžas (no 14 dažādām valstīm), no kurām 28 brauks ar R5 automašīnām.

Pavisam kopā sportistiem būs jāveic 16 ātrumposmi, kas kopā sastādīs 210 kilometrus.

Izmantotie resursi:
facebook.com
Sākums - Go4speed

  -1 [+] [-]

, 2017-03-28 22:50, pirms 7 gadiem
autopsorta sadaļa SC ir pakaļā.. diennakti veci raksti ir standarti.. arī 2-3 diennaktis ir ok jo bieži nav vispār..