Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Blūms dosies iepazīt Īrijas rallija ceļus, Sirmacim gaidāmajā ERC posmā spēcīga konkurence

Juris Grīns
Juris Grīns

Blūms dosies iepazīt Īrijas rallija ceļus, Sirmacim gaidāmajā ERC posmā spēcīga konkurence
SRT komandas testi Čehijā
Foto: SRT

Ko „LMT Autosporta Akadēmijas” sportisti dara rallija „klusajā” sezonā, kad ziemas sacīkstes aizvadītas, bet vasaras rallija sezona vēl nav sākusies?

Tas, ka starpsacīkstēm šobrīd ir pauze nebūt nenozīmē, ka sportisti sēž rokas klēpī salikuši. „LMT Autosporta Akadēmijas” braucēji šajā laikā cītīgi darbojas, lai sevi pilnveidotu – tiek aizvadīti fiziskie treniņi profesionālu treneru pavadībā, kā arī regulāri tiek pārbaudītas un attīstītas savas stenogrammas prasmes pa Latvijas gruntētajiem ceļiem.

Piemēram, Emīls Blūms nākošnedēļ dosies uz Īriju iepazīties ar tās puses rallija ceļiem, pa kuriem no 2. līdz 4. aprīlim norisināsies arī trešais ERČ posms. E.Blūms uz Īriju dosies kopā ar treneri Uldi Briedi, kurš sportistam palīdzēs apgūt un saprast tur esošo ceļu specifisku.

Par to, kā E.Blūmam būs veicies, un kādas atziņas sportists būs guvis, „LMT Autosporta Akadēmijas” komanda sola informēt uzreiz pēc sportista atgriešanās Latvijā!

Tikmēr "Sports Racing Technologies" (SRT) komanda nākamās nedēļas nogalē startēs rallijā "Circuit of Ireland 2015". Ralfam Sirmacim, kurš "Rally Liepāja" ieguva trešo vietu "ERC Junior" ieskaitē, šoreiz būs prāvs skaits konkurentu - tuvu pie 20 ekipāžām. SRT sastāvā startēs arī Vasīlijs Grjazins.

Lai labāk sagatavotos šim asfalta rallijam, SRT vienība nesen divu dienu garumā aizvadīja testus Čehijā, kopumā veicot ap 400 kilometriem.

Izmantotie resursi:
LMT Autosporta Akadēmija
Homepage FIA ERC - ERC European Rally...

     [+] [-]

, 2015-03-28 09:26, pirms 9 gadiem
Nu lai veicas Ralfam ! Liela pieredze viņam nav uz asfalta, bet Polijā asfalta rallijā gāja labi. Tam čalim ir ķēriens un viņš nav pārvērtēts..