Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Nitišs pēc Argentīnas RX posma, iespējams, aizvadīs testus ar Petera Solberga auto

Nitišs pēc Argentīnas RX posma, iespējams, aizvadīs testus ar Petera Solberga auto
Peters Solbergs un Jānis Baumanis
Foto: Baumanis Motorsport

Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs pēc Argentīnas pasaules rallijkrosa čempionāta posma, iespējams, aizvadīs testus ar Petera Solberga ''Citroen'' automašīnu.

Šobrīd Argentīnā turpinās sezonas noslēdzošais pasaules rallijkrosa posms, kur abi latviešu braucēji Reinis Nitišs un Jānis Baumanis iekļuva pusfinālā.

Pirms sacensībām Best4sport kanālā notika ekspertu studija, kurā piedalījās arī Reiņa Nitiša tēvs Aigars Nitišs. Viņš paziņoja, ka, iespējams, Reinis pēc sacensībām turpat Argentīnā aizvadīs testus ar divkārtējā pasaules RX čempiona Petera Solberga automašīnu.

''Mēs šobrīd skatāmies, kādas iespējas būs braukt nākamsezon. Ar Peteru Solbergu esam vienojušies, ka, ja viņa auto pēc Argentīnas finālbrauciena būs kārībā, kā arī, ja organizatori atļaus izmantot trasi, tad Reinis ar Solberga auto nobrauks pāris apļus. Solbergs pateica, ka tā neesot nekāda problēma un Reinis droši var pamēģināt izbraukt, lai saprastu, kā ir braukt ar šo auto.''

''Solbergs teica, ka viņš zinot, ka Reinis var pabraukt ātri, taču pēdējā laikā viņam neiet ar mašīnām. Būtu labi nobraukt kādus desmit apļus, lai saprastu, kā viņam ies un kā viņš jutīsies ar līdera mašīnu. Taču tas, protams, būs atkarīgs no tā, vai organizatori ļaus, kādā stāvoklī būs trase un vai jau nebūs tumšs. Tas viss būs jādara ātri, jo jau šovakar visām mašīnām jābūt konteineros, lai tās varētu jau vest prom atpakaļ uz Eiropu.''

Izmantotie resursi:
Best4sport


, 2016-11-27 20:17, pirms 7 gadiem
Nebūs! Baumanis ar Timuru par to parūpējās, daļēji iznīcinot Petra mašīnu.
, 2016-11-27 20:19, pirms 7 gadiem
Un Lēbs arī picars. Aizsūtīja 2.līkumā Reini 50m ārpus trases
Inguna Grišāne. Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Inguna Grišāne: "Nākamais solis ir minirallijs"

Par spīti stereotipam, ka autosports  - tā ir vīriešu pasaule, ir sievietes, kas pierāda pilnīgi pretējo, sacensību trasē jūtas kā zivs ūdenī un nereti izrādās ātrākas arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Tāda ir arī Inguna Grišāne, šī gada pirmās vietas ieguvēja Dāmu klasē gan Rīgas Ziemas kausā, gan Kurzemes Ziemas kausa izcīņā.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.
Sebastjēns Ožjē. Foto: wrc.com

Ožjē ātrākais Horvātijas rallija shakedown ātrumposmā

Atgriežoties pasaules rallija čempionātā pēc divu posmu izlaišanas, ātrāko rezultātu Horvātijas posma shakedown sesijā uzrādīja "Toyota" komandas pilots Sebastjēns Ožjē.