Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Zviedrijas rallijā ''Stobart'' komandas labā par punktiem cīnīsies Gronholms

Zviedrijas rallijā ''Stobart'' komandas labā par punktiem cīnīsies Gronholms
Markuss Gronholms Norvēģijas rallijā
Foto: www.mgr.fi

''Stobart'' komanda paziņojusi, ka Markuss Gronholms, kurš nolēmis startēt Zviedrijas WRC rallijā, ''Stobart'' komandas sastāvā kopā ar Heningu Solbergu cīnīsies par ieskaites punktiem.

Iepriekš tika paziņots, ka somu sportists, kurš aktīvās rallija gaitas pabeidza 2007.gadā, Zviedrijas rallijā brauks ar ''Ford Focus RS WRC'' automašīnu un pārstāvēs ''Therminator'' komandu. Taču neilgi pirms Zviedrijas rallija tika paziņots, ka Gronholms pārstāvēs ''Stobart'' komandu, kā arī cīnīsies par ieskaites punktiem.

Otrs pilots, kurš cīnīsies par punktiem, būs norvēģis H.Solbergs, kurš šajā rallijā debitēs ar jaunu stūrmani – Ilku Minoru. Kā trešais ''Stobart'' komandas pilots šajā rallijā būs Metjū Vilsons, kurš šoreiz par punktiem necīnīsies.

Pārējās komandās lielu izmaiņu nav – ''Citroen'' pārstāvēs Sebastiens Lēbs un Dani Sordo, ''Ford'' vienībā brauks Miko Hirvonens, Jari Mati Latvala un Halids Al-Kasimi. ''Citroen Junior'' komandu pārstāvēs Sebastiens Ožjē un bijušais F-1 pilots Kimi Raikonens. Tāpat arī tiks pārstāvētas divas privātās komandas - ''Petter Solberg World Rally Team'' ar Peteru Solbergu pie stūres, kā arī ''Adapta Subaru'' komanda, kuras sastāvā brauks Mads Ostbergs.

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2010-01-27 13:37, pirms 14 gadiem
Kas tad notiek ar Ken Block Monster energy drink world rally team!?
Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.