Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Lēbs – gada sportists Francijā

Lēbs – gada sportists Francijā
Daniels Elena/Sebastiens Lēbs līksmo
Foto: AFP/Scanpix

Kā ziņo franču laikraksts l'Equipe, tad seškārtējais pasaules rallija čempions Sebastiens Lēbs un viņa stūrmanis Daniels Elena ir atzīti par gada sportistiem Francijā.

Šis tituls Lēbam nav pirmais, jo pirms diviem gadiem viņš jau tika atzīts par gada sportistu Francijā. Otro vietu šogad ieņēma Francijas handbola izlase, bet trešajā vietā ierindojās šī gada pasaules čempions džudo kategorijā virs 100 kilogramiem Tedijs Riners.

Atgādināsim, ka Lēbs šogad sezonu iesāka ļoti labi, jo pirmajos piecos posmos tika izcīnītas piecas uzvaras. Pēc tam franču sportistam un viņa stūrmanim sākās melnā josla, jo tika pieļautas vairākas kļūdas. Tuvojoties sezonas izskaņai, Lēba sīvākais konkurents Miko Hirvonens apsteidza franču sportistu. Viss izšķīrās pēdējā posmā, kurā uzvarēja Lēbs, kurš arī kļuva par seškārtējo pasaules čempionu.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr


, 2009-12-26 23:36, pirms 14 gadiem
Malacis! Pelnīti!
, 2009-12-27 00:32, pirms 14 gadiem
Varēja jau Zelta rokai iedot! (Heņam)
, 2009-12-27 14:44, pirms 14 gadiem
tenisisti nav pat tuvumā? (Tsonga?)
, 2009-12-28 14:29, pirms 14 gadiem
es arī lābāk būtu devis tjerī!
Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.