Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Eiropas rallija čempions šosezon startēs pasaules rallija čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Eiropas rallija čempions šosezon startēs pasaules rallija čempionātā
Sportista jaunais auto

Polijas rallija braucējs, trīskārtējais Eiropas rallija čempions (ERČ) Kajetans Kajetanovičs atklājis, ka šosezon ar jauno ''Volkswagen Polo GTI R5'' startēs pasaules rallija čempionātā (WRC).

Kopš 2013.gada Kajetans Kajetanovičs startēja ERČ, kur poļu braucējam izdevās trīs reizes kļūt par Eiropas čempionu. Pagājušajā sezonā Kajetanovičs izmēģināja spēkus WRC, piedaloties četros WRC2 posmos. Labākie rezultāti tika sasniegti Turcijas un Spānijas rallijos, kur sportists izcīnīja ceturtās vietas.

Kā ziņo Kajetanovičs, tad šosezon viņš ar jauno ''Volkswagen Polo GTI R5'' startēs septiņos WRC2 posmos. Jāpiebilst, ka WRC2 sezonas kopvērtējumā tiks skaitīti ekipāžas seši labākie rezultāti. Pirmais starts sportistam paredzēts Korsikas rallijā.

''Mans sapnis ir piepildījies – aizvadīšu pilnu pasaules rallija čempionātu. Mūsu sacīkstes sāksies ar Korsikas WRC ralliju, kas ir viens no smagākajiem asfalta rallijiem pasaulē. Paldies maniem atbalstītājiem, bez kuriem tas nenotiktu. Esmu pateicīgs Polijas M-Sport par aizvadītajiem pieciem gadiem, kur kopā guvām lieliskus panākumus,'' tā Kajetans Kajetanovičs, kurš iepriekš startēja ar ''Ford Fiesta R5''.

Jāpiebilst, ka vairākas reizes Kajetanovičs startēja Liepājas ERČ, kur labākais rezultāts tika sasniegts 2014. un 2016.gadā, kur sportists izcīnīja ceturtās vietas.

Izmantotie resursi:
Strona główna - Kajto.pl - Oficjalna Strona...

     [+] [-]

, 2019-02-26 22:47, pirms 5 gadiem
Visur kur startē, izcīna 4. vietas