Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Mūžībā aizgājis Raikonena tēvs

Mūžībā aizgājis Raikonena tēvs
Mati Raikonens
Foto: www.gpupdate.net

56 gadus vecumā pēkšņi mūžībā aizgājis viens no lielākajiem Kimi Raikonena atbalstītājiem un padomdevējiem – viņa tēvs Mati Raikonens.

Šī ziņa īsi pirms Ziemassvētkiem ir milzīgs trieciens bijušā F1 pasaules čempiona ģimenei un viņa radiniekiem. Mati Raikonens bija viena no svarīgākajām personām Kimi Raikonena motosporta karjerā. Viņš ļoti atbalstīja abus dēlus (Kimi Raikonenam ir brālis Rami, kurš arī piedalās rallija un Somijas ''Formula 3'' čempionātā).

Bijušais "Ferrari" F1 pilots un Raikonena tautietis Mika Salo saka: "Mati bija Kimi Raikonena lielākais atbalstītājs no pirmajiem Kimi Raikonena soļiem motosportā. Ja nebūtu Mati, tad nebūtu arī Kimi Raikonena. Nav tik daudz tēvu, kuri būtu tik daudz palīdzējuši saviem bērniem…"

Izmantotie resursi:
www.motorsport.com


Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.