Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Subaru" cer uz pjedestālu

"Subaru" cer uz pjedestālu
Peters Solbergs testu laikā
Foto: Steffan Williams/PSSC

Jau pēc pusotras nedēļas tiks dots starts pēdējam šī gada WRC rallija posmam – Velsas rallijam. Nopietni šim rallijam gatavojas Subaru komanda, kura cer uz goda pjedestālu.

Pēdējā reize, kad kāds no ''Subaru'' komandas kāpa uz goda pjedestālu, bija Somijas rallijā, kad austrālietis Kriss Atkinsons izcīnīja trešo vietu. Kopš tā laika pagājis daudz laika, taču ''Subaru'' ar katru ralliju turpina attīstīt savu jauno "Subaru Impreza WRC2008" modeli, kurš debiju piedzīvoja tikai Grieķijas rallijā.

Pagājušās nedēļas nogalē ''Subaru'' aizvadīja testu braucienus, kuri norisinājās Velsā. Zināmā mērā, var uzskatīt, ka šis ir japāņu komandas mājas rallijs, jo tas atrodas tikai pāris stundu braucienā no komandas bāzes vietas. Tāpat arī šis ir Solberga stūrmaņa Fila Mila mājas rallijs, jo tas praktiski norisinās gar viņa mājām.

''Ar lielu nepacietību gaidu Velsas ralliju,'' pēc testiem saka Solbergs. ''Kopš Japānas rallija esam veikuši ļoti daudz uzlabojumu, un sajūtas ir ļoti labas.''

Izmantotie resursi:
rallybuzz.stagetimes.com