Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Video: Latviešu ASRT rallija komandas pilots avarē jau pirmajos metros

Neveiksmīgi Tallinas rallijs iesākās un beidzās ASRT komandas pilotam Karlam Martinam Volveram, kurš jau pirmajā pilsētas ātrumposmā pieļāva kļūdu, kas beidzās ar avāriju. Kā vēlāk noskaidrojās, tad šajā negadījumā tika bojāts mašīnas drošības karkass, kas nozīmēja to, ka igauņu pilotam šis rallijs bija beidzies.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-08-25 22:26, pirms 9 gadiem
jautajums drosibas karkasa buvetajam un uzreiz ari pienemejam-kada elle rata pec sada sikumu karkas deformejas?!?!!??!!?

     [+] [-]

, 2015-08-25 22:55, pirms 9 gadiem
Radzinsh, varbut esi mazliet taalak no rallija un tehniskaam lietaam. Vidinjaa redzams, trapija sirsnigi pa kluciiti, kurs ne jau no koka. Ar durvju dalju, aiz kuraam arii iet diezgan svariigas karkasa trubas - akuraat , lai pasargaatu saanu triecienaa. Un, ja ir kaut mazaakaa atkaape no sakotneejaas gjeometrijas pec avarijas, komisars liek punktu mashinas dalibai sacensibas, un ir obligaata atkartota parbaude pirms nakamajaam. Karkass arii attieciigi nedaudz deformeejoties tieshi pasargaa brauceejus. Tas viss tur iereekjinaats. Un tapeec, pat pec nelielas deformacijas nedriikst talak piedalities gonkaa, jo sakotneejaa stipriiba ir izjaukta.

     [+] [-]

, 2015-08-27 13:25, pirms 9 gadiem
es parasti spiezu restart ja avareju pirmajos metros zel ka sie viiri taa nevar...