Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmacis: ''Konkurence šogad būs īpaši sīva''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sirmacis: ''Konkurence šogad būs īpaši sīva''
Sirmacis/Šimins
Foto: Fiaerc

Jau nākamās nedēļas nogalē startēs Eiropas rallija čempionāta (ERČ) sezonas pirmais posms, kurā viens no favorītiem uz uzvaru būs Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Nesen ekipāža aizvadīja divu dienu testus Itālijā.

Testi notika Itālijā, Toskānas reģionā, kur piedalījās gan Sirmacis, gan otrs SRT komandas braucējs Nikolajs Grjazins. Pirmdien Azoru salās vēl tiks aizvadīti oficiālie testi, pēc kuriem tad sportisti pierakstīs trasi, lai pēc tam nedēļas beigās dotos jau cīņā.

"Testos gāja labi – izbraucām un ātri atguvām vajadzīgās sajūtas. Jāsaka, ka ir liels kaifs braukt ar šo auto," stāsta Ralfs Sirmacis, kurš pagājušajā gadā ERČ čempionātā izcīnīja trešo vietu. "Ceļi bija interesanti un maksimāli piemeklēti tādiem, kādi būs Azoru salās – kalnaini, šauri. Pirmdien Azoru salās piedalīsimies arī oficiālajos testos, kur tad noslīpēsim savu sadarbību, kā arī saregulēsim auto tā, lai tas būtu gatavs Azoru salu ceļiem.''

Nesen organizatori publicēja oficiālo dalībnieku sarakstu, kurā vēstīts, ka Azoru salās startēs 28 R5 automašīnas. Sirmacis atzīst, ka šogad konkurence būs ļoti sīva.

''Konkurence šogad būs īpaši sīva, tāpēc būs interesanti paskatīties, cik kurš ir ātrs. Nebūs tik viegli, kā pagājušajā gadā, bet, jo interesantāk,'' nobeidz Sirmacis, kuram šobrīd nav skaidrības par turpmākajiem plāniem.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

     [+] [-]

, 2017-03-26 10:27, pirms 7 gadiem
Domāju, ka Grjazins jau varētu būt ātrāks par Sirmaci.