Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jauna rūpnīcas komanda paziņo par dalību Dakaras rallijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jauna rūpnīcas komanda paziņo par dalību Dakaras rallijā
"SsangYong" Dakaras rallija auto
Foto: SsangYong

Janvārī gaidāmajā Dakaras rallijā uz starta izies Dienvidkorejas automobiļu rūpnīcas “SsangYong” komanda, kas par godu šim notikumam izgatavojusi jaunu sacīkšu auto.

“SsangYong” apstiprinājusi, ka Dakaras rallijā piedalīsies rūpnīcas komandas statusā. Uz starta tā izies ar vienu īpaši šīm sacīkstēm sagatavotu “SsangYong Tivoli DKR” automašīnu.

Komandas pilots būs 42 gadus vecais spāņu autosportists Oskars Fuertess, kurš šogad kļuva par “Baja Aragon” uzvarētāju. Viņš Dakaras rallijā piedalīsies pirmo reizi un par mērķi nospraudis uzvaru debitantu ieskaitē.

“Šī būs mana debija Dakaras rallijā, tāpēc braukšu piesardzīgi, lai sasniegtu finišu,” stāsta Fuertess. “Sevišķa piesardzība būs nepieciešama ātrumposmos, kur būs jābrauc pa kāpām. Mans mērķis ir kļūt par labāko no debitantiem. Dakaras rallijs nav vienkārši sacīkstes, tā būs iespēja “SsangYong Motorsport” pierādīt savas spējas. Esam pārliecināti, ka ar jauno “Tivoli DKR” var sekmīgi braukt augstākajā līmenī, un mēs to pierādīsim.”

“SsangYong” ekipāžai līdzi dosies tehniskās palīdzības kravas auto un astoņi mehāniķi.

Dakaras rallijs 2018. gadā notiks no 6. līdz 20. janvārim, risinoties Peru, Bolīvijā un Argentīnā.

     [+] [-]

, 2017-11-24 14:16, pirms 6 gadiem
Šis Tivoli tikpat līdzīgs parastajam ielas Tivoli cik VW Touareg Dakāras mostrs bija līdzīgs ielas džipiņam. ';