Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

ERČ čempions izmēģinās spēkus ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

ERČ čempions izmēģinās spēkus ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu
Publicitātes foto

Eiropas rallija čempions (ERČ) Kajetans Kajetanovičs Polijas rallija sacensībās pirmo reizi startēs ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu.

Decembra sākumā Polijā startēs rallija sacensības ''Rajd Barbórka 2017''. Šīs ir šova sacensības, kas notiek Varšavas pilsētas ielās un kas parasti noslēdz motorsporta sezonu Polijā. Līdz šim piecas reizes šajās sacīkstēs uzvarējis ERČ čempions Kajetanovičs, kurš šajās sacīkstēs, kurās būs jāveic 24,40 kilometri, pirmo reizi startēs ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu.

''Ar šo startu gribu pateikties visiem faniem un atbalstītājiem par viņu uzticību šajā sezonā, kas man trešo reizi ļāva kļūt par ERČ čempionu. Šīs sacīkstes vienmēr sniedz lieliskas emocijas,'' stāsta Kejatans Kajetanovičs.

''Braukšana ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu būs kā balva, taču nebūs viegli uzreiz izmantot visas šīs mašīnas priekšrocības. Šīs sacensības ir īpašas ar to, ka braukšana prasīs lielu precizitāti. Gribu vēlreiz pateikt paldies Polijas M-Sport un atbalstītājiem, jo, iespējams, šis ir veids kā noslēgt vēl vienu nodaļu manā dzīvē,'' nobeidz Kajetanovičs.

Izmantotie resursi:
Kajetanoviča preses dienests