Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Strokšs: "Šogad Talsu ralliju sagaida lielas pārmaiņas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Strokšs: "Šogad Talsu ralliju sagaida lielas pārmaiņas"
Foto: Māris Stiprais, 4rati.lv

au vairāk nekā 50 gadus autorallijs bijis viens no gaidītākajiem notikumiem ne vien Talsos, bet arī pilsētas apkārtnes novados. Šo gadu desmitu laikā mainījušies rallija rīkotāji un dalībnieki, tāpat arī sacensību norises laiks un formāts.

Raimonds Strokšs, rallija organizators:

“Šogad “Rally Talsi” sagaida nozīmīgas pārmaiņas – samazināta ātrumposmos veicamā distance, kā arī izmainīta
sacensību norises programma – administratīvā pārbaude, tehniskā komisija un iepazīšanās ar trasi paredzēta piektdien, 18. maijā, kad dienas izskaņā notiks arī testa posms un rallija atklāšanas ceremonija. Savukārt visi ātrumposmi notiks sestdien, 19. maijā, kam sekos finiša estakāde, svinīgā apbalvošana un lielā nakts balle.

Lai gan rallijs kļuvis šķietami īsāks un kompaktāks, esmu pārliecināts, ka tas nemainīs rallija burvību, un mēs visi kopā spēsim izbaudīt vēl vienu lielisku nedēļas nogali Talsos, turpinot vēsturisko autorallija tradīciju izkopšanu. Līdzās Latvijas rallija čempionāta ekipāžām, šogad “Rally Talsi” startēs arī Latvijas rallijsprinta čempionāta dalībnieki, kā arī divu vēsturisko automašīnu rallija sportisti – kā sporta, tā arī regularitātes ieskaitē. Kā dalībnieku, tā arī skatītāju uzmanību vēršu uz to, ka ne visas ekipāžas startēs visos ātrumposmos – kamdēļ aicinu pievērst uzmanību, lai īstajā laikā allaž esat īstajā vietā, un spētu klātienē atbalstīt savus favorītus.

Neiztrūkstoši, arī šogad turpināsim 2009. gadā iedibināto tradīciju, kas šogad atzīmēs ievērojamu jubileju – jau desmito reizi starp Talsu novada deviņiem pakalniem notiks cīņas par ceļojošo Čempionu kausu. “Rally of Champions” šogad esam aicinājuši piedalīties ne tikai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, bet arī citu tuvāku un tālāku valstu čempionus, lai klātienes cīņā uzzinātu, kurš būs nākamais šī kausa turētājs.

Vēlos izteikt pateicību Talsu novada pašvaldībai, kas allaž radusi iespēju atplestām rokām uzņemt rallija dalībniekus, nodrošinot tiem skaistas sacensības starp deviņiem novada pakalniem. Tāpat lielu pateicību ir pelnījuši mūsu sponsori “Neste” un “Talce / SC Grupa”, kā arī rallija sadarbības partneri un draugi, bez kuru iesaistīšanās autorallija tradīciju turpināšana nebūtu iespējama. Visbeidzot, aicinu visus rallija skatītājus, dalībniekus un rīkošanā iesaistītās personas pēc finiša nesteigties prom, bet doties uz Talsu Sauleskalna estrādi, kur notiks ne vien svinīgā “Rally Talsi” uzvarētāju sveikšana, bet arī nakts balle “Lielais Blieziens Talsos”.”

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati