Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Rallijs Alūksne'' sāksies ar diviem posmiem diennakts tumšajā laikā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Rallijs Alūksne'' sāksies ar diviem posmiem diennakts tumšajā laikā
Kisiels/Ronis
Foto: Arturs Igaveņš (ASRT Media)

''Rallijs Alūksne 2018'', kas notiks jau astoto reizi, risināsies 19. un 20. janvārī, kur rallija braucējiem būs jāveic deviņi ātrumposmi, no kuriem divi piektdien notiks diennakts tumšajā laikā.

Rallijs un rallijsprints tiks atklāts ar ceremoniālo startu 19.janvārī plkst. 19:00. Kopējais ātrumposmu garums rallijā plānots līdz 100 kilometriem, bet rallijsprinta ieskaitē distance būs līdz 70 kilometriem.

''Darbi šobrīd norit pilnā sparā. Ja citiem sezona tikai beidzās un viņi gatavojas saņemt godam nopelnītos kausus, tad mums darbi pie 2018.gada rallija organizēšanas rit pilnā sparā. Ja runājam par ātrumposmiem, tad tie mums ir zināmi un līgumi tiek skaņoti. Kā jau katru gadu, tad arī 2018.gadā ātrumposmos būs kādas jaunas sekcijas un kaut kas savādāks, salīdzinot ar 2017.gadu. Visu laiku mēģinām kaut ko jaunu un savādāku, lai visiem ir interesanti. Varu atklāt, ka noslēdzošais posms, kas ies vienu reizi un kas būs Power Stage posms, būs pilnīgi jauns. Varu teikt, ka šajā pēdējā posmā sākumā un beigās sportisti brauks pa platu ceļu, bet vidū ceļš būs šaurāks. Būs interesanti,'' portālā Go4speed stāsta viens no rallija organizatoriem Renārs Salaks.

Renārs atklāja, ka interese no braucējiem jau ir šobrīd gana liela un aktīva, jo sportisti gan zvana un raksta, kā arī daudzi piesaka viesnīcas. Lai arī pēdējos gados Latvijā ziemas mēnešos ir problēmas ar sniegu, organizators ceru, ka viss būs kārtībā un mūs sagaidīs lielisks ziemas rallijs.

Pēdējos divos gados šajā rallijā uzvarējis soms Kalle Rovanpera, bet trīs uzvaras svinējis Jānis Vorobjovs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed
LRČ