Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Čempioni ''Hyundai'' nosauc sastāvu jaunajai sezonai

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Čempioni ''Hyundai'' nosauc sastāvu jaunajai sezonai
Ots Tanaks. Foto: Krists Andersons

Šī gada labākā pasaules rallija čempionāta (WRC) komanda ''Hyundai Motorsport'' nosaukusi sastāvu 2021.gada WRC sezonai.

Zināms, ka visos WRC posmos turpinās startēt Ots Tanaks un Tjerī Noivils, kamēr trešo mašīnu dalīs Dani Sordo un Kreigs Brīns. Lai arī šobrīd nav zināms, kādos kurš rallijos brauks, zināms, ka Sordo startēs Montekarlo WRC posmā.

''Jau esmu iepriekš teicis, ka Hyundai man ir kā ģimene. Mums ir bijis izaicinošs gads, bet mēs visu laiku viens otru atbalstījām. Man ir paveicies, ka esmu bijis šīs komandas dalībnieks kopš paša sākuma, un mēs katru gadu turpinām augt. Nodrošināt savu otro WRC uzvaru Sardīnijas rallijā, tādējādi atkārtojot 2019. gadā sasniegto, tas bija lielisks piemērs tam, kā mēs varam turpināt gūt panākumus kopā. Es ceru uz lieliskiem rezultātiem 2021. gadā,'' saka Dani Sordo, kurš šosezon startēja trīs WRC posmos, kuros labākie rezultāti bija izcīnīta uzvara un viena trešā vieta.

''Par iespēju sacensties pasaules rallija čempionāta posmos ar ''Hyundai Motorsport'' man patiešām ir bijis sapnis. Lai arī kopš 2019.gada Hyundai komandā braucu neregulāros rallijos, mēs šogad patiešām varējām demonstrēt savu potenciālu, gūstot otro vietu Igaunijas WRC posmā. Komanda ir uzticējusies man un manam stūrmanim, lai sasniegtu vairāk 2021. gadā. Mēs atdosim visu, kas mūsu spēkos, jau sākot no Zviedrijas rallija,'' tā Kreigs Brīns, kurš šosezon startēja divos WRC posmos.