Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC pilots Ostbergs aizvada testus ar Lietuvas rallijkrosa komandas ''Škoda Fabia WRX''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

WRC pilots Ostbergs aizvada testus ar Lietuvas rallijkrosa komandas ''Škoda Fabia WRX''
Mads Ostbergs

Norvēģu rallija braucējs Mads Ostbergs aizvadījis testus ar jauno Lietuvas rallijkrosa komandas ''ESmotorsport'' ''Škoda Fabia WRX'' automašīnu.

Šobrīd Ostbergs ir neziņā par savu nākotni, jo pēc tam, kad ''Citroen'' komandas galvenais sponsors Abū Dabī nolēma aiziet no franču komandas, Ostbergam vairs neatlika vieta komandā. Nesen sportists paziņoja, ka 2019.gadā viņš, visticamāk, WRC čempionātā nestartēs.

Taču pēdējās dienās ir parādījušies daži jaunumi saistībā ar Ostberga nākotni. Nesen Ostbergs bija Beļģijā, kur viņš testēja lietuviešu rallijkrosa komandas ''ESmotorsport'' jauno ''Škoda Fabia WRX''.

''Divu dienu tikšanās un nelieli testi aizvadīti. Man ir labi varianti uz nākamo sezonu. Esmu pozitīvi noskaņots saistībā par nākamo sezonu. Ceru, ka varēsim kaut ko ietīt, lai zem eglītes varētu sev palikt dāvanu. Noteiktu informējušu jūs par jaunumiem,'' tā Mads Ostbergs, kurš, iespējams, 2019.gadā varētu startēt gan dažos rallijkrosa posmos, gan dažos rallijos WRC2 ieskaitē.

Tiek ziņots, ka trešdien testus ar lietuviešu komandas auto aizvadīs rallijkrosa zvaigzne Andreas Bakeruds, kuram arī pēc Audi aiziešanas no Pasaules RX šobrīd nav vieta nevienā no komandām.

Izmantotie resursi:
Autosport