Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Sesks: "Pēc iepriekšējās ļoti veiksmīgās sezonas aizmirsu par pašatdevi"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mārtiņš Sesks: "Pēc iepriekšējās ļoti veiksmīgās sezonas aizmirsu par pašatdevi"
Mārtiņš Sesks
Foto: FIAERC.com

Kā stāsta LMT Autosporta Akadēmijas pilots Mārtiņš Sesks, tad viņš ar 2017. gada rallija sezonu kopumā ir apmierināts tikai daļēji. ''Uz nākamā gada sezonu centīšos ieguldīt lielāku darbu nekā iepriekš, jo plāni ir lieli,'' saka Sesks.

Šosezon LMT Autosporta Akadēmijas pilots Mārtiņš Sesks kopā ar komandas stūrmani Andri Mālnieku kļuva par divkārtējiem Latvijas čempioniem, kā arī par Igaunijas vicečempioniem R2 klasē. Mārtiņš atklāj, ka šogad bija vairākas sacīkstes, kurās viss negāja pēc plāna.

''Par 2017. gada rallija sezonu kopumā esmu apmierināts tikai daļēji. Šajā gadā bija tikai dažas sacīkstes, kurās viss izdevās pēc tā plāna, kādu kopā ar visu LMT Autosporta Akadēmijas komandu izstrādājām. Personīgi uzskatu, ka šosezon nedaudz par maz atdevu sevi sportam. Pēc iepriekšējās, ļoti veiksmīgās sezonas šķita, ka viss taču ir tik ideāli, ka aizmirsu par pašatdevi,'' stāsta Mārtiņš Sesks.

''Uz nākamā gada sezonu centīšos salikt visas veiksmes un neveiksmes, kā arī ieguldīt lielāku darbu nekā iepriekš, jo plāni ir lieli.''

Izmantotie resursi:
facebook.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-22 09:40, pirms 6 gadiem
Aizmirst par pašatdevi.. Tas ir- KĀ?????

     [+] [-]

, 2017-11-22 13:44, pirms 6 gadiem
Tas ir tā, Tev viss tiek iedots un pasniegts uz paplātes, atliek tikai piesēsties pie stūres un braukt. Galvā rodas pašapmierinātības sajūta, it kā esi mega zvaigzne, bet diemžēl patiesībā vēļ nekas neesi. Novēlu lai nesakāpj galvā, un smagi strādāt, tad arī kaut kas var sanākt. Meitenes, instagrams un viss pārējais jāatliek malā, ja grib būt pasaules vecis. Tas attiecas ne tikai uz ralliju.