Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Peters Solbergs uzsācis darbu pie rūpnīcas komandas piesaistes WRC čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Peters Solbergs uzsācis darbu pie rūpnīcas komandas piesaistes WRC čempionātā
Peters un Olivers Solbergi pirms Montekarlo WRC rallija starta

2003.gada pasaules rallija čempions (WRC) Peters Solbergs paziņojis, ka šobrīd norvēģis strādā pie tā, lai WRC čempionātā varētu piesaistīt rūpnīcas komandu, kuru arī varētu pats vadīt.

45 gadus vecais norvēģu pilots Peters Solbergs ir 2003.gada pasaules rallija čempions (WRC). Tāpat Solbergs 2014. un 2015.gadā kļuva par pasaules rallijkrosa čempionu. Pēc tam, kad 2008.gada izskaņā ''Subaru'' rallija komanda paziņoja, ka tā pamet WRC čempionātu, Solbergs 2009.gada februārī izveidoja jaunu ''Petter Solberg World Rally'' komandu.

''Neko pats nopietnu vairs nedomāju braukt. Varbūt izbraukšu kādā vēsturiskajā rallijā, jo esmu iegādājies jaunu ''Ford Escort'' automašīnu. Taču šobrīd jau vairākus mēnešus strādāju pie tā, lai pasaules rallija čempionātā varētu piesaistīt rūpnīcas komandu, kuru arī varētu pats vadīt. Pie tā šobrīd smagi tiek strādāts, tāpēc redzēsim, kā tas viss mums atrisināsies. Runājam ar vairākiem autoražotājiem, bet pagaidām neko konkrētāku nevaru pateikt. Tas prasa laiku, jo tas pasākums ir ļoti apjomīgs,” portālam Go4speed atklāj Peters Solbergs.

''Ņemot vērā, ka es vairs aktīvi nebraucu, kā arī manu lielo pieredzi, pareizākais būtu turpināt to, kas man patīk un padodas. Kopš 2009.gada ar savu ''Petter Solberg World Rally'' komandu esmu izcīnījis daudzas uzvaras, vairākus čempiontitulus, tāpēc ir jāturpina iet tālāk, izmantojot šo iekrāto pieredzi, stratēģiju. Man ir visas iekārtas, man ir komanda, man apkārt ir labi cilvēki, tāpēc viss ir iespējams. Mans nākamais mērķis ir izcīnīt WRC čempiontitulu ražotāju ieskaitē,” savus mērķus atklāj Peters.

Uz jautājumu, vai tā varētu būt ''Subaru'' komanda, par ko ik pa laikam tiek baumots, ka tā varētu atgriezties WRC čempionātā, Solbergs noteica, ka šobrīd netiek veiktas sarunas ar vienu konkrētu ražotāju, bet gan vairākiem.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

  -1 [+] [-]

, 2020-01-22 15:04, pirms 4 gadiem
Šūbergs! Vai kā tamlīdzīgi

     [+] [-]

, 2020-01-22 16:51, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Šūbergs! Vai kā tamlīdzīgi
Sūlbergs

     [+] [-]

, 2020-01-22 16:58, pirms 4 gadiem
thehockeyfan rakstīja: Sūlbergs
iespējams tas akarīgs arī no konkrētā norges reģiona

     [+] [-]

, 2020-01-22 20:36, pirms 4 gadiem
Šūlberjers

     [+] [-]

, 2020-01-22 20:56, pirms 4 gadiem
Arctic Lapland Rally - bildēs - JānisAsaris.com » Sākums