Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Raikonens: "Par F1 šogad nopietni neesmu domājis"

Raikonens: "Par F1 šogad nopietni neesmu domājis"
Kimi Raikonens WRC rallijā smaida vairāk nekā F1
Foto: www.kimiraikkonen.com

Somu sportists Kimi Raikonens pēc aizvadītās WRC rallija sezonas atzinis, ka viņam šogad nav pietrūcis F1.

2010. gada WRC rallija sezona ir noslēgusies, kurā desmito vietu ar izcīnītiem 25 punktiem ieņēma soms Kimi Raikonens. "Sezona aizritēja tā, ka es to apmēram arī paredzēju," iesāk soms. "Bija gan labi brīži, gan slikti. Visu laiku mācījos kaut ko pilnīgi jaunu, kas man nedaudz atgādināja tās dienas, kad es vispār sāku mācīties braukt. No visiem šī gada WRC rallijiem man vislabāk patika Bulgārijas rallijs (11. vieta). Tur man sanāca uzrādīt visai labus laikus un es cīnījos ar Top braucējiem. Patika arī Velsas rallijs."

"Lielākā vilšanās? Laikam jau Spānijas rallijs (Raikonens avarēja treniņos). Taču tā ir vēsture un šobrīd nav jēgas domāt par to, kas varēja būt. Protams, šogad domāju arī par F1, jo parasti tu domā pilnīgi par visu. Taču nopietni par F1 nedomāju, jo man īstenībā šogad F1 nepietrūka. Šobrīd izskatās, ka turpināšu braukt rallijā arī nākamgad, taču šobrīd vēl nekāds līgums nav parakstīts. Rallijs ir daudz grūtāks par F1, vismaz man tā ir. Ja tu spēj pabraukt pa tādiem ceļiem, pa kādiem šogad braucām mēs, tad tu vari braukt visur,'' tā Raikonens.

Izmantotie resursi:
redbull.com


, 2010-11-21 22:52, pirms 13 gadiem
kimi the best
, 2010-11-21 22:58, pirms 13 gadiem
tāds mazliet aprijies izskatās... no labas dzīves?
, 2010-11-21 23:00, pirms 13 gadiem
''Ja tu spēj pabraukt pa tādiem ceļiem, pa kādiem šogad braucām mēs, tad tu vari braukt visur''
Atbrauc uz Latviju
, 2010-11-21 23:03, pirms 13 gadiem
Laikam Raikonenam rallijs sagada lielaku prieku neka F1, to var redzet ari bildes, ta, ka lai paliek vien rallija!
, 2010-11-21 23:17, pirms 13 gadiem
Vajag pēc rallija vēl izmēģināt badmintonu.
, 2010-11-22 04:11, pirms 13 gadiem
the drEamEr! rakstīja: Laikam Raikonenam rallijs sagada lielaku prieku neka F1, to var redzet ari bildes, ta, ka lai paliek vien rallija!
tieši tā, F1 viņam vienmēr prieku sagādāja tikai kola un saldējums
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.