Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Egle/Jerums pārdod automašīnu, rallijā ''Latvija 2010'' nebrauks

Egle/Jerums pārdod automašīnu, rallijā ''Latvija 2010'' nebrauks
Aivis Egle/Mārtiņš Jerums ar šo automašīnu Latvijā vairs nebrauks

''Tieto Kronus Rally Team'' ekipāža Aivis Egle/Mārtiņš Jerums Latvijas rallija čempionāta pēdējā posmā, kurš šajā nedēļas nogalē notiks Jūrmalas un Kuldīgas apkārtnē, uz starta neizies.

27. un 28. Augustā Liepājas apkaimes ceļos norisinājās LRČ 6.posms rallijs ''Kurzeme 2010”, kurā ''Tieto Kronus Rally Team'' ekipāža Egle/Jerums sīvā cīņa izcīnīja trešo vietu N4 grupā. Pēc šī posma priekšlaicīgi par čempioniem N4 klasē kļuva Andis Neikšāns / Pēteris Dzirkals. ''Līdz nākamajam posmam aizvadīsim vairākas treniņsesijas, lai pēdējā šīs sezonas posmā neatstātu konkurentiem ne mazākās izredzes uzvarēt,'' pēc iepriekšējā rallija atzina Aivis Egle.

Taču šobrīd ir skaidrs, ka Egle/Jerums rallijā ''Latvija 2010'' nestartēs, jo ekipāža saņēma izdevīgu piedāvājumu pārdot savu ''Mitsubishi Lancer Evo IX''. "Kopsummā esmu apmierināts ar šo sezonu,'' saka Aivis Egle. ''Protams, žēl, ka mums neizdevās atkārtot iepriekšējā gada panākumu. Katrā čempionāta posmā cīnījāmies par pirmo vietu un divos posmos to arī izdevās sasniegt, tomēr dažos citos posmos nedaudz pietrūka veiksmes. Tas tikai liecina par to, ka konkurence Latvijas rallijā ir ļoti spēcīga.''

''Kas attiecas uz dalību pēdējā čempionāta posmā, ''rallijā Latvija 2010'', tad situācija bija šāda. Bija skaidrs, ka mums vairs nav izredžu kāpt uz čempionāta pjedestāla augstākā pakāpiena. Tai pat laikā saņēmām izdevīgu piedāvājumu pārdot mūsu sporta automašīnu. Ņemot vērā, ka jau tagad jāsāk domāt par nākamo 2011.gada sezonu, kuru noteikti vēlamies uzsākt ar pilnīgi jaunu tehniku, kā arī to, ka pēc piecu čempiona titulu izcīnīšanas ir samērā maza atšķirība būt otrajiem vai trešajiem, pieņēmu lēmumu pārdot auto un rezultātā izlaist pēdējo posmu. Pēc mazas atpūtas sāksim gatavoties nākamajai sezonai. Vēlreiz gribu pateikt paldies visiem mūsu faniem un atbalstītājiem, it īpaši, ''Tieto'', ''Kronus'', ''Statoil'', ''Latakko'' un ''Prospeed''," tā Aivis.

izmantotie resursi:
R-Evolution


, 2010-09-21 10:50, pirms 14 gadiem
Lai veicas jaunajaa sezonaa - konkurence ir vajadziiga lieta - uzlabo visus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-21 12:50, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nav minēts rakstā pats galvenais - pa cik tad pārdeva to mašīnu?
Vai tad tas ir tik svarīgi? Ja jau pats Egle saka, ka esot bijis labs piedāvājums, tad acīmredzot, būtu bijis muļķīgi to palaist garām, ņemot vērā, ka šogad čempiona titulu iegūt vairs nav iespējams.

Lai veicas nākamajā sezonā ar jauno auto!
, 2010-09-21 14:04, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nav minēts rakstā pats galvenais - pa cik tad pārdeva to mašīnu?
latvietis iistenais, ka tik savu degunteli iebaazt cita macinjaa. Tas tak nav standarta auto, un cena ir ljooti mainiiga no atstaatajaam mantaam.
, 2010-09-21 17:17, pirms 14 gadiem
SS var atast labu,lētu dīzelieti!un var braukt pēdējā gonkā.
Foto: Liepājas Novada Pašvaldība

WRC posma "Tet Rally Latvia" uzvarētāji tiks noskaidroti Vecpils autotrasē

Šodien Liepājas koncertzāles Lielais Dzintars kamerzālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Tet Rally Latvia preses konference, kurā klātesot Liepājas pašvaldības domes priekšsēdētājam Gunāram Ansiņam, Dienvidkurzemes novada izpilddirektoram Uldim Vārnam un Tet Rally Latvia direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Liepājā paredzētais servisa parks, gan arī īpaši apmeklētais pilsētas ātrumposms Liepājas Jūrmalas parka teritorijā, gan arī aktivitātes Vecpils autotrasē un Dienvidkurzemes novadā paredzētie Tet Rally Latvia ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs teju visās rallija norises dienās.
Tjerī Noivils. Foto: wrc.com
1

Noivils un Evanss dalītā līderpozīcijā pēc Horvātijas rallija pirmās dienas

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijā līderpozīciju ar vienādu rezultātu dala Tjerī Noivils un Elfins Evanss, bet Sebastjēns Ožjē no viņiem atpaliek tikai sešas sekundes.
Foto: wrc.com
5

WRC leģenda Sainss iesaka veidu, kā atgriezt čempionātam agrāko popularitāti

Divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss uzskata, ka labākais laiks čempionāta vēsturē bija A grupas ēra. Šobrīd, kad WRC piedzīvo ne to vieglāko periodu un tiek plānotas lielas izmaiņas tehniskajos noteikumos, aizvien nav skaidrs, kāda būs nākotne.