Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pasaules rallija čempionātā startēs latviešu ekipāža

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pasaules rallija čempionātā startēs latviešu ekipāža
Ar šādu auto startēs JWRC klases braucēji
Foto: www.m-sport.co.uk

Kā ziņo M-Sport rallija komanda, tad dalību 2018.gada Pasaules rallija čempionātā Junior WRC ieskaitē jau apstiprinājušas astoņas ekipāžas, kuru vidū ir arī ekipāža no Latvijas.

M-Sport ziņo, ka šobrīd dalību JWRC apstiprinājušas divas ekipāžas no Itālijas, kā arī pa vienai no Latvijas, Čīles, Īrijas, Jaunzēlandes, Zviedrijas un Anglijas. Taču šis nav galīgais saraksts, jo šim seriālam sportisti var pieteikties līdz 2018.gada 16.janvārim.

Visticamāk, Latviju JWRC pārstāvēs Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, kuri nesen Krakovā M-Sport bāzē piedalījās ''Satiec M-Sport komandu” pasākumā, kur varēja iepazīties ar komandu un apskatīt jauno auto.

Atgādināsim, ka šajā klasē sportisti dosies ar 1.0 litrīgu ''EcoBoost Ford Fiesta R2'' automašīnu. Sportistiem būs jāpiedalās piecos WRC posmos – Zviedrijā, Francijā, Portugālē, Somijā un Turcijā, kur šī seriāla uzvarētājs savā īpašumā iegūs vērtīgu balvu – ''Ford Fiesta R5'', kas paliks ekipāžas rīcībā.

Ar šo auto uzvarētājs 2019.gadā varēs startēt WRC2 čempionātā, kur M-Sport šim braucējam apmaksās dalības maksu, segs loģistikas izdevumus, dos 200 jaunas riepas, nodrošinās bezmaksas degvielu septiņiem posmiem, kā arī apmaksās dalību dažos citos rallijos.

Atgādināsim, ka pēdējās divās sezonās Ralfs Sirmacis startēja Eiropas rallija čempionātā, kur 2016.gadā mūsu braucējs ar ''Škoda Fabia R5'' izcīnīja trešo vietu, bet šogad Ralfs piedalījās tikai vienā ERČ posmā, kas notika Azoru salās.

Izmantotie resursi:
Home - M-Sport

     [+] [-]

, 2017-12-20 20:23, pirms 6 gadiem
Tas būtu interesanti, ja Sirmacis piedalītos. Varbūt kāds var atgādināt, kādi nākamās sezonas plāni ir Seskam?

     [+] [-]

, 2017-12-20 20:41, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Tas būtu interesanti, ja Sirmacis piedalītos. Varbūt kāds var atgādināt, kādi nākamās sezonas plāni ir Seskam?
Vēl publiski nav publicējis, bet, cik zinu, tad jaudīgi plāni

     [+] [-]

, 2017-12-20 22:02, pirms 6 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Vēl publiski nav publicējis, bet, cik zinu, tad jaudīgi plāni
Vai tas varētu būt starts šajā JWRC?

     [+] [-]

, 2017-12-20 23:25, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Vai tas varētu būt starts šajā JWRC?