Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu SRT rallija komanda iegādājas jauno ''Škoda Fabia R5 Evo''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu SRT rallija komanda iegādājas jauno ''Škoda Fabia R5 Evo''
SRT komandas jaunais auto. Foto: www.facebook.com/SkodaBalticMotorsport

Jauno ''Škoda Fabia R5 Evo'' automašīnu iegādājusies latviešu SRT komanda, kura drīzumā ar jauno auto plāno aizvadīt testus.

Kā otrdien savā mājas lapā ziņo Nikolajs Grjazins, tad viņš izlaidīs gaidāmo Turcijas WRC ralliju. Lai arī sākotnēji pilots bija plānojis piedalīties Turcijas rallijā, diemžēl Čehijas rallijā piedzīvotā avārija izrādījās pārāk smaga, tāpēc auto vairs nav labojams. Sākotnēji ekipāža bija plānojusi Turcijā startēt tieši ar to auto.

Kā ziņo SRT komanda, tad tā ir saņēmusi jauno ''Škoda Fabia R5 Evo'' automašīnu, ar kuru drīzumā Grjazins plāno aizvadīt testus, lai vēlāk ar šo jauno uzlaboto modeli varētu startēt citos rallijos.

''Kopš mums tagad ir ''Škoda Fabia R5 Evo'', nolēmām uz Turcijas WRC ralliju nelabot sasisto auto, bet tā vietā aizvadīsim testus ar jauno auto. Atvainojamies tiem faniem, kuri gaidīja mūs startējam Turcijā,'' saka Grjazins.

Līdz ar to pēc Vācijas WRC rallija, kas notiks šajās brīvdienās un kurās startēs arī Grjazins, nākamais starts WRC rallijā Grjazinam paredzēts Velsas rallijā (3.-6.oktobris).

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed
https://www.facebook.com/SportsRaci...

     [+] [-]

, 2019-08-20 23:14, pirms 5 gadiem
Grjazinam atkal ko sasist?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-21 06:16, pirms 5 gadiem
Vai drīzāk nav tā, ka auto iegādājas Grjazins, SRT tikai skrūvēs. Jo šaubos, ka šo auto būs iespēja kādam īrēt. Nezinu, ar ko nodarbojas Grjazinu sencis, bet dēlu hobijiem nauda netiek skaitīta.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-21 10:13, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Vai drīzāk nav tā, ka auto iegādājas Grjazins, SRT tikai skrūvēs. Jo šaubos, ka šo auto būs iespēja kādam īrēt. Nezinu, ar ko nodarbojas Grjazinu sencis, bet dēlu hobijiem nauda netiek skaitīta.
Līmenis kādā ciņš brauc jau sen vairs nav hobijs