Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmača auto testos piemeklē neveiksme, ''Rallijs Latvija'' ies secen

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sirmača auto testos piemeklē neveiksme, ''Rallijs Latvija'' ies secen
Sirmacis/Šimins testos
Foto: facebook.com/rallijslatvija

22. un 23. jūlijā norisināsies “Rallijs Latvija 2017”, kurā uz starta izies nepilni seši desmiti sacīkšu automašīnu. Diemžēl ceturtdienas testos neveiksme piemeklēja Ralfa Sirmača/Artūra Šimina ekipāžu.

Jau ziņojām, ka 1. starta numurs piešķirts somu sportistu Kalles Rovanperas un Risto Pietilainena ekipāžai, kas sacensībās uz starta izies ar “Škoda Fabia R5”. Ar 2. numuru cīņā dosies pašmāju sportisti Jānis Vorobjovs un Ivo Pūķis, bet 3. starta numurs “Rallijā Latvija 2017” pienākas Jānim Berķim un Edgaram Čeporjum, kuri cīņā par pjedestālu dosies ar “Ford Fiesta R5” automašīnu.

Ar 14.starta numuru uz starta plānoja iziet Sirmacis/Šimins, taču ceturtdienas vakarā Ralfs paziņoja, ka tehnisku iemeslu dēļ viņš nestartēs gaidāmajā rallijā. Kā izrādās, tad ceturtdien notikušajos testos viņa automašīnai radās dzinēja problēmas, kuras nevar novērst laicīgi.

Divās dienās sportistiem būs jāveic 13 ātrumposmi, kas kopā sastādīs 106 kilometrus.