Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mārcis Ķenavs aiziet no ASRT komandas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mārcis Ķenavs aiziet no ASRT komandas
Mārcis Ķenavs
Foto: ASRT Media

Šajās brīvdienās startēs Rallijs Latvija, kurā uz starta izies arī ASRT rallija komanda. Pirms četrarpus gadiem par ASRT komandas vadītāju kļuva Mārcis Ķenavs, kurš ar savu darbu un zināšanām palīdzēja komandas braucējiem izcīnīt gan uzvaras, gan čempiontitulus. Taču Rallijs Latvija Mārcim kā ASRT komandas vadītājam būs pēdējais rallijs.

''Diemžēl jāsaka, ka mums ASRT komandā darbu pārtrauc komandas vadītājs Mārcis Ķenavs, kurš šobrīd grib atvilkt elpu un atpūsties. Varu teikt, ka viņš šos gadus komandu ir novadījis labi, ar ko es esmu apmierināts. Gribu teikt lielu Paldies Mārcim par to lielo un smago darbu, ko viņš ieguldīja komandā un tās attīstībā. Varbūt no malas daudziem liekas, ka viss ir viegli, bet dzīvē tā nav, un Mārcis to lieliski zina. To var zināt tikai tie, kas tam visam ir gājuši cauri. Mārcis savu darbu ir izpildījis un cepuri nost viņa priekšā,” saka Ainārs Igaveņš, kurš piebilda, ka Mārcis paliks ASRT komandā un būs tās konsultants, kā arī iespēju robežās palīdzēs komandai sacensībās, kad tas būs nepieciešams.

Sarunas turpinājumā komandas īpašnieks Ainārs Igaveņš paziņoja, ka turpmāk komandu vadīs Artūrs Igaveņš. “Artūram sākumā būs tieši tādas pašas funkcijas, kādas tās bija Mārcim, kad viņš iesāka vadīt komandu. Mārcis ir apmācījis Artūru un nodod visas lietas Artūram, kurš visu šo laiku ir bijis blakus viņam un ir mācījies un redzējis, kas un kā ir jādara.”

Mārcis atzīst, ka brīžiem nav bijis viegli, taču tas rūdījums, ko viņš ieguva, strādājot par ASRT komandas vadītāju, dod viņam vērtīgas zināšanas un lielu dzīves pieredzi. ''Komandā kopā nostrādāju četrarpus gadus, taču šobrīd esmu nolēmis noslēgt šo dzīves periodu. Galīgi prom no rallija neaizeju, bet oficiāli beidzu strādāt. Protams, padomu neatteikšu un, ja vajadzēs padomu uz kādu ralliju, tad aizbraukšu un palīdzēšu. Kopumā šajos gados esmu iemācījies ļoti daudz un esmu ieguvis vērtīgas zināšanas, par ko jāsaka paldies ASRT un Aināram Igaveņam. Ja agrāk jaunieši mācību un dzīves pieredzi guva krievu armijā, tad man šie četrarpus gadi ASRT komandā ir devuši lielu norūdījumu un dzīves pieredzi, par ko esmu pateicīgs viņiem. Darbs nebija viegls, taču interesants. Brīžiem tiešām bija jāiegulda ļoti liels darbs un zināšanas, lai atrisinātu dažādus problēmjautājumus, bet, kad tas viss dod pozitīvu rezultātu, tad ir liels atvieglojums. Kopā esam izcīnījuši gan uzvaras, gan čempiontitulus. Taču šobrīd ir vēlme uzsākt kaut ko jaunu un pierādīt sevi citās lietās. Rallijs Latvija man būs pēdējais oficiālais rallijs kā komandas vadītājam, kur plānoju pateikties visai komandai par šiem kopā nostrādātajiem gadiem,” tā Mārcis Ķenavs.

Arī jaunais komandas vadītājs Artūrs Igaveņš saka lielu paldies Mārcim par ieguldīto darbu. ''Tas viss noticis lēnām un soli pa solim. Sāku es ar bildēšanu, taču es visu laiku biju blakus gan Aināram, gan Mārcim, kur esmu gan mācījies, gan arī palīdzējis visos procesos. Līdz ar to šajā brīdī, kad Mārcis iet prom, esmu gatavs uzņemties turpināt iesākto un vadīt komandu. Apzinos, cik daudz spēka, izturības un negulētas naktis tas var prasīt, taču esmu tam gatavs. Gribu pateikt lielu paldies Mārcim par ieguldīto darbu, pacietību un drosmi, un novēlu viņam izdošanos turpmākajās dzīves jomās.''

Izmantotie resursi:
ASRT.EU

     [+] [-]

, 2017-07-20 19:56, pirms 7 gadiem
Oho! Veiksmi Mārcim tālākajos piedzīvojumos!