Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts tradicionālais veterānu rallijs

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Aizvadīts tradicionālais veterānu rallijs
Foto: LAF

Nedēļas nogalē Talsos norisinājās nu jau par skaistu tradīciju kļuvušais LAF Rallija komisijas rīkotais veterānu rallijs, kas ik gadu tiek gaidīts ar patiesu prieku par satikšanos.

Tā mūsu rallija veterāniem ir iespēja ne tikai sportiski pavadīt dienu, bet arī kopīgi atcerēties notikumus un sacensības, kādas tās bija viņu aktīvo sporta gaitu laikā.

Dalībnieki 2 ieskaites klasēs – 2WD un 4WD, veica ātrumposmu Talsu karjerā, kā arī paralēlā slaloma trasē CVS. Uzvaras laurus 4WD klasē plūca Artūra Deikovska / Andra Lipšas ekipāža, savukārt ātrākie 2WD klasē bija Gunārs Gutlands / Edgars Poriņš. Jāpiebilst, ka Gunārs bija arī vecākais dalībnieks šajā rallijā, jo šogad svin 81. gadskārtu.

Latvijas Automobiļu federācija un rallija komisija sveic visus rallija veterānus un aicina arī nākamgad sanākt kopā, lai sacenstos citā Latvijas pusē – nākamgad veterānu rallijs notiks Jēkabpilī.

Izmantotie resursi:
LAF – Latvijas automobiļu federācija