Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latvijas rallijkrosa čempionāts turpināsies ar posmu Jēkabpilī

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas rallijkrosa čempionāts turpināsies ar posmu Jēkabpilī
Foto: publicitātes

Kā ierasts, arī šogad jūnija sākumā Salas novada Biržus, kas atrodas netālu no Jēkabpils, pieskandinās motoru rūkoņa. Pavisam drīz, 15. jūnijā autotrasē "Baroni" norisināsies Latvijas rallijkrosa čempionāta otrais posms.

4. un 5. maijā "Biķernieku" trasē Rīgā tika dots starts Latvijas rallijkrosa čempionāta 2019. gada sezonai. Arī šogad Salas novada Biržos autotrasē "Baroni" pulcēsies atpazīstami sportisti un sniegs skatītājiem aktīvu, atraktīvu un autosporta piepildītu sestdienu. Dalībnieku vidū varēsim redzēt vairākus Latvijas autosporta pasaulē atpazīstamus braucējus. Tāpat mūs priecēs vietējie Jēkabpils sportisti, kas sevi teicami pierādījuši kā Latvijas rallijkrosa kausa sezonās, tā arī nu jau Latvijas rallijkrosa čempionāta posmos iepriekšējā gadā.

Pasākuma organizatori sola, ka šo sacensību dienas aktivitāšu klāstu bagātinās ne tikai dinamiskas auto sacīkstes, bet arī citas izklaides kā lieliem, tā maziem. Starp sacensību braucieniem šogad mūs pārsteigs ne viens, bet jau divi dažādi, īpaši skatītājiem sarūpēti šovi. Par to, kas pārsteigs, informācija sekos jau pavisam drīz.

Ieejas biļetes sākot no 1. jūnija būs iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Astarte Nafta" degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Līvānos, Pļaviņās, Viesītē un Aknīstē. Iepriekšpārdošanas biļešu cena būs 5 EUR. Ieejas maksa sacensību dienā - 7 EUR. Pensionāriem biļetes cena iepriekšpārdošanā un sacensību dienā tikai 2 EUR. Bērniem, augumā līdz 1,5 m un 1. grupas invalīdiem – ieeja pasākumā bez maksas.

Pasākuma apmeklētājiem, kas nedzīvo Jēkabpilī un pilsētās, kurās iespējams iegādāties biļetes uz šo posmu iepriekšpārdošanā, no 1. jūnija tiks piedāvāta iespēja tās iegādāties internetā, rakstot uz e-pastu "sknsports@inbox.lv".

Informāciju sagatavoja:
Biedrība "SKN sports"