Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Nitišs: "Sacensības Portugālē savā ziņā ir kā loterija"

Nitišs: "Sacensības Portugālē savā ziņā ir kā loterija"
Reinis Nitišs
Foto: EKS

Jau šajā nedēļas nogalē, 22. un 23. aprīlī, Montalegres trasē Portugālē, teju kilometru virs jūras līmeņa norisināsies Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 2017. gada sezonas otrais posms. Jēkabpilietim Reinim Nitišam šīs būs arī otrās sacensības ar Audi S1 EKS RX quattro.

“Sacensības Portugālē savā ziņā ir kā loterija, jo pēdējos gadus mūs tur sagaidījuši ļoti dažādi laika apstākļi – pirms četriem gadiem tur valdīja sals un sniegs, 2014. gadā saules staros varēja apdedzināt vaigus, bet jau pērn pār trasi saimniekoja teju orkāna spēka lietusgāzes. Tikpat neprognozējami ir bijuši arī mani līdz šim Montalegrē sasniegtie rezultāti,” iesāk Reinis Nitišs. “Circuito Internacional de Montalegre trase ir ar savu “odziņu” – viena no tām ir 250 metrus garā starta/finiša taisne, kuras izskaņā jāpieņem lēmums par Joker apļa stratēģiju. Tāpat arī trases reljefs, kas ne vien lieliski reprezentē kalnaino Montalegres apkārtni, bet arī padara dalību sacensībās par aizraujošu piedzīvojumu, rūpējoties par skatītāju atmiņās paliekošiem braucieniem!”

World RX of Portugal norises grafiks

Piektdiena, 21. aprīlis:

18:001. kvalifikācijas starta vietu izloze

Sestdiena, 22. aprīlis:

12:00Treniņbraucieni
15:30Pasaules RX Supercar 1. kvalifikācija
17:00Pasaules RX Supercar 2. kvalifikācija

Svētdiena, 23. aprīlis:

11:00Treniņbraucieni
12:30Pasaules RX Supercar 3. kvalifikācija
14:00Pasaules RX Supercar 4. kvalifikācija
15:40Rallijkrosa studija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
16:00Tiešraides translācija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
17:00Finālbraucieni

Pēc Latvijas laika; norādītie laiki ir provizoriski un var mainīties.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts,
RA Events


, 2017-04-20 16:05, pirms 7 gadiem
Sākās atrunas.
, 2017-04-20 16:56, pirms 7 gadiem
Reini, mācies braukt nevis atrunājies. Rezultāti.saka.par sevi - esi 1as sezonas braucējs. Nekas vairāk. Pēdējos 2os gados.jau kā tūrists biji.
, 2017-04-20 17:08, pirms 7 gadiem
Tikai teļi var cepties par preses relīzēm - tas ir pats plikākais PR, rezultātiem ar to nav sakara. Un ne jau bez talanta izvēlējās Nitišu uz Audi EKSRX komandu, pāris pieredzējušos atstāja aiz borta!
Veiksmi gan Nitišam, gan Blaumanim, gaidu pirmos podestus!
, 2017-04-20 23:11, pirms 7 gadiem
Kad Balderis brauks? Prozit!
Džandomeniko Baso ekipāža. Foto: rallyalba.it

Divkārtējais ERC čempions Baso turpina uzvarēt rallijā 50 gadu vecumā

Lai gan divkārtējam Eiropas un četrkārtējam Itālijas čempionam Džandomeniko Baso jau pērn apritēja 50 gadi, viņš aizvien spēj parādīt, ka ir ātrāks un stabilāks par konkurentiem. Nedēļas nogalē tika izcīnīta uzvara Itālijas rallija čempionāta otrajā posmā.
Foto: M-Sport

Dakaras uzvarētājs Sainss tuvu līgumam ar "Ford" komandu

Lai gan pasaules rallijreida čempionāta posmā Portugālē Karloss Sainss pārstāvēja "X-Radi Mini" komandu, jau maijā, pēc paša sportista vārdiem, varētu tikt parakstīts līgums ar "Ford" rūpnīcas vienību.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
1

Sesks par avāriju: "Veicu pārāk plašu ieeju līkumā"

Svētdien, 14. aprīlī “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža aizvadīja dramatiskiem notikumiem pārbagātu cīņu par Ungārijas rallija pjedestālu, bet, esot sacensību līderpozīcijā, sportistu centienus pēc uzvaras sacensību pirmspēdējā ātrumposmā apturēja nolauzts ritenis un sabojāta automašīnas piekare.