Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Berķis un Neikšāns startēs Krievijas rallija čempionāta 2.posmā

Berķis un Neikšāns startēs Krievijas rallija čempionāta 2.posmā
Neikšāns/Jesse
Foto: Neiksans Rallysport

Šajās brīvdienās startēs Krievijas rallija čempionāta 2.posms ''Rally Peno'', kurā uz starta izies trīs ''Neiksans Rallysport'' komandas ekipāžas

Rallijā Sarma​ 9.vietu absolūti izcīnīja Jānis Berķis/Edgars Čeporjus, kuri nebija apmierināti ar savu sniegumu šajā rallijā. ''Šis rallijs bija pilnībā citādāks nekā Alūksnes posms, taču jebkurā gadījumā tas bija izcils no visiem aspektiem - lieliski un sniegoti ceļi, spēcīga konkurence un lieliska organizācija,'' iesāk Jānis Berķis, kurš Alūksnes rallijā izcīnīja otro vietu. ''Diemžēl šoreiz mums pašiem nekas nesanāca. Negāja tā braukšana pa sniegu, kā gribētos. Ir jāmācās braukt, jo tā braukt, kā mēs braucām, nevar. Kaut kas jādomā un jādara, lai šādi vairs nebrauktu,'' skarbs pret sevi bija pilots.

Pilots atklāja, ka, iespējams, ekipāža startēs vēl kādā ziemas posmā. Kā nesen paziņoja ''Neiksans Rallysport'' komanda, tad šādā pat sastāvā, kādā tā startēja Sarmas rallijā, ekipāža dosies uz Krieviju, lai piedalītos Krievijas rallija čempionāta 2.posmā ''Rally Peno''.

Atgādināsim, ka Sarmas rallijā uz starta izgāja arī Māris Neikšāns/Anrijs Jesse, kuri ziemas rallijā pēdējo reizi kopā startēja 2016.gadā. Māra ekipāža​i galvenais šajā rallijā ​bija gūt pozitīvas emocijas​, tāpēc uz rezultātu ekipāža šoreiz nelika lielu uzsvaru. Finišā Neikšāns izcīnīja trešo vietu LRC2 jeb N4 klasē, par 3,8 sekundēm apsteidzot komandas biedru Denisu Rostilovu.

Pavisam kopā ''Rally Peno'' uz starta izies 43 ekipāžas.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed
Главная


Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.