Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Lēbs turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā
Sebastjēns Lēbs
Foto: rallycrossrx.com

Pirmdien "Peugeot-Hansen" komanda oficiāli paziņoja, ka 2017.gada sezonā tā Pasaules rallijkrosa čempionātā startēs ar trim pilotiem, tajā skaitā ar slaveno Francijas autosportistu Sebastjanu Lēbu.

''2016.gadā savā pirmajā rallijkrosa sezonā uzzināju ļoti daudz par rallijkrosu. Šogad mērķi būs augstāki, tāpēc ceru, ka 2017.gada ''Peugeot 208 WRX Supercar'' auto dos mums iespēju cīnīties par uzvarām,'' saka Sebastjans Lēbs.

Pagājušajā gadā Lēbs pirmo reizi aizvadīja pilnu "Pasaules RX" sezonu, kur rallija leģenda Rīgā izcīnīja savu pagaidām vienīgo uzvaru. Sezonas kopvērtējumā Lēbs ieņēma piekto vietu, bet ''Peugeot-Hansen'' komandu ieskaitē palika otrajā vietā.

Lēba komandas biedrs arī nākamajā sezonā būs Timmijs Hansens, bet trešais komandas pilots būs pagājušā gada Eiropas čempions "Euro RX" klasē Kevins Hansens. Timijs aizvadītajā sezonā kopvērtējumā ieņēma sesto vietu.

''Nevaru sagaidīt, kad sāksies jaunā sezona. Inženieri šajā ziemas starplaikā ir paveikuši lielisku darbu, tāpēc ''Peugeot 208 WRX Supercar'' ir spēris lielu soli uz priekšu. Ņemot vērā, ka čempionātā būs jaunas komandas un jauni rūpnīcu atbalstītāji, paredzu, ka mūs šogad sagaida aizraujoša sezona. Ceru, ka jūs bieži mūs redzēsiet uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena,'' saka Timijs Hansens.

Tikmēr ''Peugeot Sport'' komandas direktors Bruno Famins atzina, ka komandas mērķis ir uzvarēt gan pilotu, gan komandu ieskaitē.

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship

  +1 [+] [-]

, 2017-02-20 19:43, pirms 7 gadiem
Redzësim arī šogad visu laiku labāko rallija braucëju Rīgă. Izcili

  -1 [+] [-]

, 2017-02-20 21:18, pirms 7 gadiem
Jā redzēsim, galvenais, lai atkal varžēdajs neraud un nečurā karstu un nešantažē komandu talants