Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jānis Baumanis aizvada testus ar ''Škoda Fabia'' rallijkrosa automašīnu (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jānis Baumanis aizvada testus ar ''Škoda Fabia'' rallijkrosa automašīnu (+video)
Foto: ESmotorsport

Latviešu autosportists Jānis Baumanis aizvadījis testus ar lietuviešu ''ESmotorsport'' komandas ''Škoda Fabia'' automašīnu.

Beidzoties pasaules rallijkrosa čempionāta sezonai, latviešu autosportists Jānis Baumanis Dienvidāfrikā aizvadījis testus ar ''ESmotorsport'' komandas ''Škoda Fabia'' automašīnu. Kā atklāja sportists, tad šie testi bija paredzēti tam, lai viņš komandai varētu izteikt savu viedokli par šo auto.

''Ar ESmotorsport komandas vadītāju Ernastu Staponkusu esam labi draugi jau kopš Super 1600 klases laikiem. Ņemot vērā, ka Dienvidāfrikā beidzās pasaules rallijkrosa čempionāta sezona, Ernests izmantoja izdevību un uzaicināja mani aizvadīt testus ar viņa komandas ''Škoda Fabia'' automašīnu, lai varu viņam izteikt savu viedokli par šo auto. Bija interesanti pabraukt ar citu auto un salīdzināt to ar manas Stard komandas automašīnu. Varu teikt, ka auto ir perspektīvs un komanda ir paveikusi labu darbu. Protams, tur liels nopelns ir tiem daudzajiem testu pilotiem, kuri paveica apjomīgu darba. Taču negribu paļauties kaut kādām spekulācijām un salīdzināt šo auto ar Ford vai ar kādu citu auto, ar kuru arī sezonas laikā man ir sanācis aizvadīt testus. Par tādām lietām parasti skaļi neviens nerunā.''

Atgādināsim, ka Jānis, kurš sezonas laikā izcīnīja divus goda pjedestālus, šogad Pasaules RX izcīnīja augsto sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

  +1 [+] [-]

, 2019-11-19 22:35, pirms 4 gadiem
Tā Škoda gāja labi. Abrings un Bačiuska to pierādīja. Reinis varētu iet pie leišiem, bet kāposts varētu nepietikt. Gan jau leišiem tas ir komercprojekts, iesēdinot tajā maksātspējīgu pilotu. Mūsējie tādi nav.

     [+] [-]

, 2019-11-20 15:06, pirms 4 gadiem
Leiši varētu Nitišu paņemt uz nākamo sezonu komandā!