Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pasaules rallijkrosa čempionātam pievienojas jauna komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Pasaules rallijkrosa čempionātam pievienojas jauna komanda
Foto: EKS

Franču autosportists Žirlēns Šišerī izveidojis jaunu komandu, kas nākamgad ar “Renault Clio RS RX” automašīnām startēs pasaules rallijkrosa čempionātā (“World RX”).

Šišerī, kurš savulaik vairākas reizes kļuvis par pasaules čempionu kalnu slēpošanā, kā arī guvis augstus rezultātus Dakaras rallijā, apvienojis spēkus ar franču inženieri Stefanu Oru, radot komandu “G-FORS”. Šī komanda būs redzama ne vien pasaules čempionāta vadošajā klasē “Supercar”, kur aizvadīs daļu sezonas, bet arī Eiropas un Francijas čempionātos, kur plāno startēt visos posmos.

“G-FORS” komandu vadīs Atte Varsta, kurš iepriekš strādājis tādās pasaules čempionāta komandas kā “Marklund Motorsport” un “Albatec Racing”. Šišerī šo komandu iecerējis kā vietu, kur jaunajiem talantiem būtu iespēja gūt pieredzi un tiekties pēc panākumiem pasaules čempionātā. Mašīnas tiks būvētas inženiera Fora darbnīcā Francijas dienvidos.

Jāpiemin, ka šis ir Šišerī otrais projekts aiz “GCK” komandas, kas nākamgad pasaules čempionātā plāno startēt ar divām “Supercar” klases “Renault Megane RS RX”, kas tapušas “Prodrive” rūpnīcā.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati