Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Sirmača stūrmanis: ''Fantastiskas sajūtas izbraukt ar ''Škoda Fabia R5'' un uzvarēt''

Sirmača stūrmanis: ''Fantastiskas sajūtas izbraukt ar ''Škoda Fabia R5'' un uzvarēt''
Ralfs Sirmacis/Māris Kulšs lido
Foto: FIA ERC

Ar Ralfs Sirmča un Māra Kulša uzvaru svētdien Igaunijā noslēdzās Igaunijas ERČ posms. Kā pēc uzvaras izcīnīšanas atzina Ralfs Sirmacis, tad viņam būtu vēl labākas sajūtas, ja izdotos pārspēt krievu braucēju trasē.

Jau ziņojām, ka Igaunijas ERČ posmā uzvaru dramatiskā cīņā izcīnīja Ralfs Sirmacis / Māris Kulšs, kuri rallija vadībā izvirzījās priekšpēdējā ātrumposmā, kad tā brīža līderis Aleksejs Lukjaņuks pieļāva kļūdu un izstājās.

Ralfs Sirmacis: “Rallijs ir rallijs. Tas beidzas tad, kad esam uz pjedestāla. Sanāk visādi. Kāds neiztur slodzi, kāds pārsit riteni, kāds vienkārši kļūdās. Protams, gribējās katrā ātrumposmā būt vismaz divas sekundes priekšā Lukjaņukam un tad uzvarēt, tad būtu vēl labākas sajūtas, bet tāpat ir labi. Tagad man ir pārliecība, ka viņš nav neuzvarams. Vēlos pateikt lielu paldies manai komandai “SRT”, FIA un ERČ organizatoriem. Paldies visiem faniem un atbalstītājiem.”

Māris Kulšs: “Fantastiska sajūta. Pēc diviem gadiem izbraukt kopā ar Ralfu, piedevām ar Škoda Fabia R5 mašīnu un vēl uzvarēt. Ralfa uzaicinājumam startēt ar viņu šajā posmā piekritu uzreiz, neatturēja arī salauztā roka. Paldies “Auto24 Rally Estoni” organizētājiem un visiem, kas mūs te atbalstīja.”

Lielisku sniegumu uzrādīja arī “Sports Racing Technologies” ekipāža Rauls Jēts, kuri finišēja ceturtajā vietā. “Šo ERČ rallija posmu gaidījām visvairāk, jo tas bija mūsu mājas posms. Mēs bijām uzstādījuši mērķi, ka vēlamies uzrādīt labāku rezultātu nekā iepriekšējā gadā, un tas mums izdevās, jo tad finišējām sestajā vietā, bet šogad – ceturtajā. Liels paldies komandai “SRT” par lieliski sagatavotu tehniku,” stāsta Rauls Jēts.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe


, 2016-07-19 01:05, pirms 8 gadiem
..jā, fantastiskas sajūtas, kad pedālis ir grīdā...vispār jau tā ir slimīga adrenalīna ķeršana...bet man ar patīk to pedāli grīdā!
, 2016-07-20 23:56, pirms 8 gadiem
Rally Estonia bildēs - JānisAsaris.com » Sākums

JA
Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.