Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjova/Pūķa ekipāža aicina vietējos latviešus apmeklēt Īrijas ralliju

Juris Grīns
Juris Grīns

Vorobjova/Pūķa ekipāža aicina vietējos latviešus apmeklēt Īrijas ralliju
Foto: Vorobjovs Racing

Rallija ekipāža Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis šīs nedēļas nogalē piedalīsies Ziemeļīrijā notiekošajā grants rallijā "Samsonas Rally Fivemiletown".

Tā kā Latvijā un arī Īrijā mīl ralliju, dalībnieku sastāvs ir tiešām kupls un arī ļoti spēcīgs. Vairāk nekā 90 dalībnieki un visa spektra tehnika - no WRC, R5 un "Evo" līdz leģendārajiem un ātrajiem "Ford Escort", kas garantēs skaistu ralliju un īstas cīņas.

Vorobjova/Pūķa ekipāža sacīkstēs startēs ar pilnpiedziņas BMW M3 automašīnu, kas būvēts "Samsonas Motorsport" darbnīcā. Kā ziņo ekipāža, starts Īrijā iespējams tieši pateicoties sadarbības partneriem "Samsonas Motorsport"."Šis būs liels izaicinājums, taču skaistu un ātru braukšanu garantējam," ziņo Jāņa Vorobjova ekipāža.

"Tā kā pirmo reizi esam Īrijā, lai piedalītos sacensībās, labprāt trases malā un servisa parkā redzēsim arī šeit mītošos latviešus, kurus laipni aicinām mūsu ekipāžu atbalstīt klātienē."

Rallijs tiks aizvadīts 21. un 22. februārī Faivmailtaunas pilsētas apkaimē, un šis būs Ziemeļīrijas grants rallija čempionāta sezonas pirmais posms. Latviešiem piešķirts ceturtais starta numurs, bet uz starta izies arī lietuviešu pilots Martins Samsons, kurš arī startēs ar paša darbnīcā tapušu BMW.