Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Rally Alūksne" pirmie rekordi jau pirms starta un 1000 eiro ātrākajai 2WD ekipāžai

Juris Grīns
Juris Grīns

"Rally Alūksne" pirmie rekordi jau pirms starta un 1000 eiro ātrākajai 2WD ekipāžai
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Piektdien, 19.janvārī ar ralliju “Alūksne” startēs Latvijas, Lietuvas un Igaunijas rallija un rallijsprinta sezona. “Rally Alūksne” norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas un šogad, vēl pirms sacensību starta ir sasniegts jauns rekords – dalībnieku sarakstā atrodamas vairāk nekā 100 ekipāžas. Šāds dalībnieku daudzums Latvijas rallijos nav redzēts vismaz piecus gadus.

Sacensībās startēs gan pašmāju, lietuviešu un igauņu ekipāžas, gan sportisti no Ukrainas, Izraēlas, Krievijas, Ungārijas un Lielbritānijas.

Arī šogad tiek turpināta viena no “Rally Alūksne” tradīcijām, un ātrākā no viena tilta piedziņas ekipāžām iegūs naudas balvu 1000 EUR apmērā.

Sacensības tiks atklātas piektdienas, 19.janvāra vakarā ar ceremoniālo startu plkst.19:00 Alūksnē, Brūža ielā 7 (pie Alūksnes Kultūras centra), pēc kura ralija dalībnieki dosies divos nakts ātrumposmos.

Sestdien, 20.janvārī viņiem pievienosies arī rallijsprinta ieskaitē startējošie sportisti un cīņas turpināsies vēl septiņos ātrumposmos. Ātrāko un veiksmīgāko sportistu apbalvošana notiks 18:30 Alūksnes Kultūras centrā.

Ir publicēta ātrumposmu karte ar atzīmētām labākajām rallija skatu vietām katrā ātrumposmā. Vienā no tām, blakus tramplīnu sērijai SS 3/6, Amserv Motors ir izveidojuši Toyota Lands Cruiser VIP rallija vērošanas vietu un testa braucienu trasi. Ātrumposmu karte: LRČ

“Rally Alūksne 2018” dalībnieku saraksts atrodams šeit: LRČ

Ieejas karte visiem sacensību ātrumposmiem maksās EUR 5 un ir nopērkamas gan "www.bilesuparadize.lv", gan arī pirms katra ātrumposma.

Informācija par satiksmes ierobežojumiem rallija laikā publicēta šeit: Rallija “Alūksne 2018” dienās Alūksnes novadā...

Sacensības organizē biedrība “Autosporta klubs Alūksne” sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju (LAF) un Alūksnes novada pašvaldību.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova
“Rally Alūksne 2018” preses centra vadītāja